Canan Karatay Doktorların vermediği sırrı açıkladı! Bunları yerseniz düz duvara tırmanırsınız!

Canan Karatay Doktorların vermediği sırrı açıkladı! Bunları yerseniz düz duvara tırmanırsınız!

Canan Karatay yine ezber bozuyor! Açıkladığı sağlıklı besinler arasında öyle bir besin var ki! Yiyenin adeta baştan başa şifa dolacağı belirtiliyor

Canan Karatay tarafından yapılan açıklamalar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya devam ederken çok sayıda doktorun vermediği bir bilgi daha ortaya çıktı

Canan Karatay bilindiği gibi açıkladığı doğal besinlerle dikkat çeken bir isim. Öyle ki Canan Karatay'ın önermiş olduğu besinler yeryüzünün en faydalı besinlerinden oluşuyor.

Canan Karatay'ın Şekeri sevmediğini ve şekerin en tatlı zehir olduğunu çoğu kez duymuşuzdur. Karatay'a göre kızartılmış gıdalardan da uzak durmak gerek. Ancak Canan Karatay'ın önermiş olduğu çok sağlıklı yiyecekler de var. Örneğin ceviz gibi... Ekmek yerine çoğu kez ceviz tüketilmesi gerektiğini belirtmiştir.

Üsküp Haber tarafından paylaşılan bir haberde; Canan Karatay'ın ilk kez paylaşmış olduğu bir mucizeden bahsedildi.

Canan Karatay verdiği sağlık sırlarıyla ezber bozmaya devam ediyor. Önerdiği Kelle Paça çorbasının ünü Türkiye sınırlarını bile aştı.

Zeytinyağı hakkındaki açıklamalarını ise herkes biliyor. Ancak Canan Karatay hastalıklardan koruyan bir formül verdi.

Üzerine basa basa söyledi ve aynen şu ifadeleri kullandı! Bunları yerseniz düz duvara tırmanırsınız! Şaka değil gerçek..

Peki Canan Karatay'ın önerdiği o formül neydi?

Prof. Dr. Canan Karatay yine çok konuşulacak açıklamalarda bulunarak Gençlere beslenme önerilerinde bulundu. Ve doktorların bile vermediği sırrı açıkladı: "Turpu veya havucu çiğ olarak beyaz peynirle beraber yiyin, yanına da zeytin koyun; düz duvara tırmanırsınız. Fıstık yerseniz de fıstık gibi olursunuz" diyerek adete gündemi sarstı..

Yine haksız sayılmaz..

Turp Kış sebzeleri arasında en faydalı besinlerden. Özellikle bir çok uzman kara turpun çok yararlı olduğunu söylüyor. Turpun ortasını oyun içine bal dökün yiyor diyor bir çok uzman. Üsküp Haberin derlemesine göre : Bu formülle balgam söküldüğü ve üst solunum yolu rahatsızlıklarının önlendiği belirtiliyor.

Kalsiyum deposu peynirin havuç ve turpla birlikte tüketilmesi ise tam bir enerji depolaması sağlıyor.

Ancak Canan Hanım galiba hatırlatmayı unutmuş bir hatırlatalım Havuç Yağda eriyen bir vitamin olduğu için mutlaka zeytinyağıyla birlikte tüketilmelidir. Aksi takdirde faydasından yararlanamayız..