Canan Karatay'da Önermişti! En Faydalı Besin Artık Alınamayacak Halde

Canan Karatay'da Önermişti! En Faydalı Besin Artık Alınamayacak Halde

Kırmızı et fiyatlarına gelen zam tepeden tırnağa kırmızı etle yapılan ürünlerin fiyatını da zamlandıracak. Örneğin pastırma artık cep yakıyor. Canan Karatay tarafından önerilen pastırma artık alınmayacak halde.

Çoğunluğu asgari ücretle geçinen vatandaşların alması zorlaşan besinlerin sayısı giderek artıyor.

Ramazan ayı öncesinde kırmızı et fiyatlarına gelen zam tepeden tırnağa kırmızı etle yapılan ürünlerin fiyatlarının zamlanmasına yol açacak. Örneğin köfte yapabilmek bile artık cep yakacak. Eskiden birazcık kıyma ve birazcık bayat ekmekle köfte yapmak oldukça hesaplıydı. Şimdilerde köfte yapmak bile lüks oldu.

KASAPLAR MUTLU VATANDAŞ ÜZGÜN

Kasaplar kırmızı et fiyatlarına gelen zamla mutlu olurken vatandaş ise bu duruma üzüldü. Et Süt kurumundan bugüne dek ucuza et alan vatandaşlar artık bu kurumdan da eti zamlı alacaklar.

PASTIRMA CEP YAKIYOR

Canan Karatay, katıldığı bir programda pastırmanın oldukça faydalı olduğuna dikkat çekmiş ve en sağlıklı et olduğunu açıklamıştı.

Son zamlarla birlikte pastırma fiyatları da cep yakmaya başladı. Canan Karatay yapmış olduğu açıklamada '' Doğal, işlem görmemiş, içine katkı maddesi koyulmamış pastırma dünyanın en sağlıklı etidir. Paranız varsa bol bol yiyebilirsiniz. Pastırma vücuttaki alevlenmeyi ve hastalıkları önler" ifadelerine yer vermişti.

Bir market zincirinin internet sitesine girildiğinde pastırmanın indirimli fiyatının 269 TL olduğu görüldü. O da en ucuz pastırma fiyatı

sad.jpg

PASTIRMANIN FAYDALARI NELERDİR?

Pastırmanın içeriğindeki çemen nedeniyle bağışıklık sistemi güçlenmektedir. Vücudu hastalıklara karşı koruyan pastırma aynı zamanda da kalp rahatsızlıklarını önlemektedir. Yapılan araştırmalara göre pastırmanın böbrek ve tansiyon gibi rahatsızlıklarında iyileştirici etkisi olduğu ortaya çıkarıldı. Pastırmanın ayrıca kolesterolü düşürdüğü de biliniyor.

Son zamanlarla birlikte pastırma satın almak imkansız hale geldiği gibi Canan Karatay'ın önerisi akla geliyor. Paranız varsa bol bol pastırma yiyebilirsiniz.