Evleri bahar gibi kokan komşularınızın temizlik sırrı meğer buymuş! Eviniz misler gibi kokuyor

Evleri bahar gibi kokan komşularınızın temizlik sırrı meğer buymuş! Eviniz misler gibi kokuyor

Evinizin mis gibi kokmasını sağlayan temizlik sırrını öğrenmeye ne dersiniz? İşte evinizin misler gibi kokmasını sağlayacak temizlik sırları! Artık oda parfümü almanıza gerek yok

Bugün temizlik sırlarından doğal oda parfümü yapılışını sizlerle paylaşacağız. Yapacağınız bu doğal oda parfümü sayesinde eviniz misler gibi kokacak ve komşularınız size sırrını soracak! Onlarla paylaşıp paylaşmamak artık size kalmış!

Evlerimizin temiz kokmasını isteriz. Temiz kokması içinde genellikle oda parfümü alırız. Oysa bu kimyasallar evimizdeki evcil hayvanlarımız ve bitkilerimize zararlı olduğu kadar bizler içinde zararlıdır. Ancak bazı doğal yöntemlerle de evimizi tertemiz yapmak ve misler gibi kokmasını sağlamak mümkündür.

Doğal yöntemler her zaman dikkat çekmiştir. Bu yüzden doğal temizlik sırlarını bilmekte ve uygulamakta fayda vardır.

Ulusal Post tarafından derlenen bir içerikte evlerin bahar gibi kokmasını sağlayan bazı bilgiler paylaşıldı. Sizlerde evinizin mis gibi kokmasını istiyorsanız bu temizlik sırrını uygulayın! Unutmadan arkadaşlarınızla da paylaşırsanız sadece evinizin değil belki de tüm mahallenin temiz kokmasını sağlayabilirsiniz :) İşte temizlik sırrında işinize yarayacak o harika bilgiler.

Her ev hanımı evine önem gösterir. Misafirleri geldiğinde evin temiz olmasını ve mis gibi kokmasını ister.Bu yüzden özenle temizlik yapar.

Bazı evlerde ne kadar temizlik yapılırsa yapılsın o evi güzel kokutmak mümkün değildir. Dışarının pis havası ve apartman içerisindeki bazı komşuların yaptığı yemekler evlere sinebilir.

Özellikle trafiğin yoğun olduğu yerlerdeki evlerin temiz kokmasını sağlamak çok zordur. Bazı komşularımızın evleri ise misler gibi kokar. Bahar kokusu deriz o koku için.

Yeniakit tarafından paylaşılan bir içerikte evlerin bahar gibi kokmasını sağlayacak bir karışımın detayları paylaşıldı. Sizlerde evinizin mis gibi kokmasını istiyorsanız mutlaka evinizde bu karışımı uygulayın! İşte evlerin mis gibi kokmasını sağlayan karışım önerisi. Arkadaşlarınızla da paylaşın mutlaka ama mutlaka onlarda yapsınlar.

Bahar esintili oda kokusu
Malzemeler:

Küçük bir tencere
Portakal
Karanfil taneleri
Yenibahar
Bir miktar anason
Yapılışı:

İlk olarak portakalları dilimleyin. Hazırladığınız portakalları tencereye alın. Üzerine karanfil tanelerini, yeni baharı ve anasonu ekleyin. Tüm malzemeleri kaynatın. Kaynama işlemi sonrasında karışımın ilk sıcağının geçmesini bekleyin. İstediğiniz sıcaklığa gelen karışımı cam kavanoza aktarın ve cam kavanozu odanızın uygun bir yerine yerleştirin.

İşte oda kokusu hazırlamak bu kadar kolay! Arkadaşlarınızla paylaşmaya ne dersiniz?

Ulusal Post