Her evde bulunuyor! Öksürük, soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığını yok eden 3 besin

Her evde bulunuyor! Öksürük, soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığını yok eden 3 besin

Her evde bulunan bazı besinler Öksürük, soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığı gibi sorunlardan doğal yollarla kurtarabiliyor. İşte o besinler

Öksürük ve burun tıkanıklığı gibi sadece kış aylarında olmaz. Sonbahar, İlkbahar hatta yaz aylarında bile oluşabilir. Bu tür sorunlardan kurtulmak için bazı doğal yöntemler bulunmaktadır.

Evde hazırlayacağınız doğal karışımlarla eczane ürünlerine gerek duymadan bu sorundan kurtulabileceksiniz

Haberciniz.biz haber sitesinde öksürük, burun tıkanıklığı ve soğuk algınlığıyla mücadele için doğal bir formül verildi. Doğal formülü deneyen çok sayıda kişi hastalıklarının iyileştiğini belirtiyor.

Her evde bulunan bu 3 malzemenin karşımı öksürük, soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı ve ateşin çaresiymiş!

İhtiyacınız olan doğal bal, sarımsak ve limondan ibaret bu üç malzemenin sağlığınız için muhteşem etkileri var. Şifa kaynağı doğal şurup tarifini nasıl hazırlayacağınıza gelirsek;

Hazırlamak için sadece 3 malzemeye ihtiyacımız olacak:

100 gram bal, 10 diş sarımsak ve limon kabuğu rendesi. Yeterince büyük bir cam kavanoz alın ve içine balı dökün. Kıyılmış sarımsağı ve limon kabuğu rendesini de ilave ediyoruz. Kavanozu kapatıp 3 gün güneşten ve nemden koruyarak dinlenmeye bırakıyoruz. Mevsimsel rahatsızlıklar için sıra dışı çaremiz hazır!

Sarımsak bir antioksidan konsantresidir ve virüslere, bakterilere ve mantar enfeksiyonlarına karşı çok faydalı bir molekül olan allisin içerir .

Balın sağlık için pek çok yararı olduğu biliniyor. Ancak bizi burada ilgilendiren, özellikle öksürük ve boğaz ağrısı için harika doğal bir antibiyotik olmasıdır.

Son olarak limon, çeşitli mikrop türlerinin neden olduğu enfeksiyonlarla savaşan iki inanılmaz maddeler içerir.

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

Öksürük ciddi bir sorundur. Eğer iki haftadan süren öksürüğünüz varsa mutlaka bir uzman doktora gitmeniz gerekmektedir. 2 haftadan fazla süren öksürük probleminin altında çok daha ciddi bir sorun yatıyor olabilir.

Bu yüzden uzman bir doktora görünmenizde fayda bulunmaktadır.

Ayrıca bu karışımdan herhangi bir yan etki görürseniz derhal kullanmayı bırakın.

Kaynak: Haberciniz.biz