İbn-i Sina'nın Kuru Öksürük İçin En Etkili Reçetesi! 1 Yemek kaşığı yetiyor

İbn-i Sina'nın Kuru Öksürük İçin En Etkili Reçetesi! 1 Yemek kaşığı yetiyor

Kuru öksürükle baş etmesini sağlayacak en etkili yöntem. İbn-i Sina'nın Kuru Öksürük önermiş olduğu harika besinlerle hazırlanan en etkili iksir

Kuru öksürük sorunundan doğal yöntemlerle kurtulmanızı sağlayacak bazı bilgiler vereceğiz. Akşam gazetesi ve Ulusal Post tarafından aktarılan bu bilgiler gerçekten de işe yarayan yöntemlerden oluşmaktadır.

Ciddi bir öksürük sorununuz varsa sizlerde bu yöntemler sayesinde öksürük probleminizden kurtulabileceksiniz.

Kuru Öksürük, nezle, soğuk algınlığı ve grip gibi bazı hastalıklarla birlikte ortaya çıkan bir sağlık problemidir. Balgam çıkmayan ve tahriş edici öksürük türü olan kuru öksürük, verimsiz öksürük olarak da bilinir.

Ulusal Post tarafından paylaşılan haberde; Kuru öksürük sorununun olduğu dönemlerde meydana gelen belirtilerden söz edildi. Buna göre Kuru Öksürük, önlem alınmadığı taktirde boğazda yanma, bademcikte tahriş ve ses kısıklığı gibi problemlere yol açabilir. Ancak evde yapabileceğiniz bir kaç doğal karışım ile kuru öksürük sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

Şimdi sizlerle paylaşacağımız iki farklı doğal kürün buluşu Felsefe, Tıp, Astronomi ve Simya alanında uzman İbn-i Sina'ya ait. Kendisinin El-Kanun Fi't Tıbb adlı eserinde yer alan bu doğal tarifler kuru öksürüğü çok kısa sürede geçiriyor.

Kuru Öksürüğü Geçiren Doğal Karışımlar

1- Keten Tohumu-Bal

Bir miktar kavrulmuş keten tohumunu bal ile yoğurun. Sabah uyandığınızda ve gece yapmadan önce birer tatlı kaşığı tüketin.

2- Kaynatılmış Üzüm Suyu

Soyulmuş salatalık tohumu, soyulmuş badem, hatmi tohumu, ede gümeci tohumu, zamk, kitre zamkı, soyulmuş ayva çekirdeği, meyan kökü, ökse otu, kuru üzüm ve nişastayı bir kap içerisinde pişirin. Ardından üzerine kaynatılmış üzüm suyu ilave edin ve karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı sabah uyandığınızda ve akşam yatmadan önce birer fincan için.

Önemli hatırlatma: İki haftadan uzun süren bir öksürük sorunuz varsa bu ciddi bir sorundur. Bu yüzden uzman bir doktora görünmenizde fayda bulunmaktadır.

Kaynak: Akşam - Ulusal Post

İlgili Haberler