Kendini çok önemseyen ve dünyaya yüksekten bakan 3 burç insanı

Kendini çok önemseyen ve dünyaya yüksekten bakan 3 burç insanı

Bazı burç insanları kendini yüksekten görürler. Başak, Aslan ve Koç burcu bu burçlar arasında yer alıyor

Bazı burç insanları kendini bir şey sandığı gibi insanlara da yüksekten bakarlar. Egoları o kadar yüksek ki kendilerini dünyanın merkezinde sanmaktadırlar. Asla vazgeçmezler de bu huylarından üstelik.

Mütevazilik huylarında asla yoktur. Siz siz olun bu burç insanlarıyla muhatap olurken dikkatli olun. Bir anda ayrılık durumunda kendinizi boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsiniz. Sizi öyle yıpratırlar ki başınıza gelecekleri bir türlü bilemez ve anlayamazsınız bile.

Akşam gazetesinde yayınlanan bir haberde KOÇ, BAŞAK VE ASLAN burcunun pekte bilinmeyen özelliklerinden bahsedildi.

İşte Koç, Aslan ve Başak burcunun bugüne dek pek bilmediğiniz o şaşırtıcı özellikleri....

Koç: Siz siz olun Koç burcundan üste çıkmaya çalışmayın. Yorulursunuz, sözleriniz tükenir. Çünkü kendileri dışında kimseyi beğenmez ve haklı görmezler. Dünya hep onların etrafında dönsün isterler.


Başak: Kendine verdiği değeri her fırsatta karşısındakine anlatmaya çalışan Başak burcu her ortamda ona söz hakkı verilsin ister. Bir Başak saygı duymadığı ilişkiyi asla devam ettirmez.


Aslan: Burnundan kıl aldırmayan Aslan burcu daima doğruyu kendi bildiğini sanır. Kendine söz hakkı verilmeyince de sinirlenir, kırar, geçer. Dünyanın hep onların etrafında dönmesini bırakın dünya onlar için yaratılmış gibi davranırlar

Aslan burcu ve Koç burcu lider ruhlu oldukları için çok sayıda kez yaşanan tartışmalar da baskın gelmeye çalışan tiplerdir.