Masumlar Apartmanı dizisi artık dikiş tutmuyor! Final tarihiyle ilgili üzücü bilgi

Masumlar Apartmanı dizisi artık dikiş tutmuyor! Final tarihiyle ilgili üzücü bilgi

Kırmızı Oda dizisinin final yapmasıyla Binnur Kaya'nın da TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine dahil olması reytingleri toparlayamadı. Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başarılı uyumu bile artık seyirciyi etkileyemiyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı ilk sezonda büyük başarı elde etmişti. Yayınlanan her bölüm reyting rekorları kırıyordu. Ancak ikinci sezonda işler yolunda gitmiyor.

Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanan her bölümde kan kaybetmeye devam ediyor.

HİKAYE UZADI VE SEYİRCİ SIKILDI

Masumlar Apartmanı dizisinin reyting kaybetmesindeki en büyük neden dizinin yayınlanan her bölümünün çok uzun olması ve hikayenin uzaması gösteriliyor.

FİNAL İŞARETLERİ GELİYOR

Gülben karakterinin giderek iyileşmeye başlaması ve çocuk sahibi olması final işareti olarak gösteriliyor. Aynı zamanda Ezgi Mola'nın hayat verdiği Safiye karakterinin de doktor hanıma kapılarını açması büyük bir finalin işareti.

SAFİYE İYİLEŞTİKTEN SONRA FİNAL YOLDA

Safiye karakterinin iyileşmesiyle birlikte Masumlar Apartmanı dizisi final yapacak. Muhtemel final tarihinin ise Mayıs ayı içerisinde olması tahmin ediliyor.

GELECEK SEZON YOK

Öte yandan Masumlar Apartmanı dizisi sezon final yapmayacak. Bu sezon son sezon. Gelecek sezonda TRT1 ekranlarında artık Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanmayacak. Bu durum dizinin kemik kitlesini üzüyor olsa da artık kanal ve yapım şirketi hikayenin daha fazla uzamasını istemiyor.

Dün akşam TRT1 ekranlarında 62.bölümüyle yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi seyirciyi ekran başına kilitledi.

Safiye'nin doktor hanıma anlattıkları izleyen herkesi ağlattı.

Gelecek bölümde Safiye'nin eve dönüp dönmeyeceği ise şimdiden büyük merak konusu oldu.