Öksürüğe iyi gelen karışım. 1 yemek kaşığı uyumadan önce tüketmek yetiyor

Öksürüğe iyi gelen karışım. 1 yemek kaşığı uyumadan önce tüketmek yetiyor

Öksürüğe karşı doğal çözümler de bulunuyor. İşte kuru öksürükten 1 yemek kaşığı yemeniz durumunda kurtaran besin

Öksürük sorununa karşın doğal yöntemler son dönemde iyiden iyiye popüler olmaya başladı. Şimdi sizlerle kuru öksürükten kurtaran yeni bir doğal yöntem paylaşacağız.

Yaz kış demeden öksürük problemiyle karşı karşıya kalabiliyoruz. Üşütünce ve biraz bağışıklık sistemimiz zayıflayınca öksürük sorunu başımıza bela olabiliyor.

Öksürükten kurulmak için genellikle şurup gibi şeyler kullanılsa da bazı durumlar da bitkisel yöntemlere de başvurmak mümkün olabiliyor.

Akşam gazetesinde yayınlanan bir haberde; Kuru öksürükten kurtaran doğal bir çözüme yer verildi. Bu yöntem sayesinde kuru öksürükten kurtarmak ve boğazdaki tahrişi yok etmek mümkün .

KURU ÖKSÜRÜĞE İYİ GELEN KARIŞIM

Bir yemek kaşığı bal içerisine bir tatlı kaşığı zencefil tozu katın. İyice karıştırın. Gece yatmadan önce tüketin.

Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi tüketin.

Güne ılık ballı su veya sütle başlayın. Göğsünüzü yumuşatın.

Kuru öksürük genelde geceleri peşimizi bırakmamaktadır. Göğsümüzü yoran kuru öksürük bazı durumlarda can sıkıcı hale gelebiliyor. Ancak doğal yöntemlerle kuru öksürükten kurtulabilmek mümkün olmaktadır. Bu yöntemi denerseniz kuru öksürükten kısa sürede kurtulabileceksiniz.

Kuru öksürüğe karşı yapabileceğiniz bazı şeyler.

Bitki Çayı için.

Bal tüketin.

Bol su tüketin.

Yarım limonun üzerine tuz dökerek limonu bu şekilde tüketin. Hem boğazınızı temizlemiş hem de öksürükten kurtulmuş olacaksınız.