Şahan Gökbakar erik fiyatlarını görünce geçmişten örnekler verdi

Şahan Gökbakar erik fiyatlarını görünce geçmişten örnekler verdi

Erik fiyatları cep yakıyor. 690 TL etiketini gören Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından döktürdü

Her yıl olduğu gibi bu yılda muhalif isimler erik fiyatları üzerinden güzelleme başladılar. Erik genelde Haziran aylarında çokça ucuz olan bir meyve..

Kış daha yeni çıkmasına rağmen bazı süper marketlerde ise erik raflardaki yerini aldı. Her yıl olduğu gibi çok erkenden satışa sunulan eriklerin fiyatları ise cep yakıyor.

Mevsiminde ucuz olan bir çok meyve ve sebze kendi mevsimi haricinde çok pahalı. Geçmişten örnekler veren Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımla iktidarı eleştirdi.

Oda TV'de yer alan habere göre; Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda erik fiyatlarına tepki gösterirken esprili bir dil kullandı.

Şahan Gökbakar tarafından yapılan paylaşım şu şekildeydi.

odatv-image-63-ca2c74dd8e2f49.png

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ ALDI

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bahsettiğin zamanlarda süper marketler yoktu. Şimdi Ocak ayında yaz meyvesi olan karpuzlar bile o marketlerde satışta. Eskiden böyle imkanlar olmadığı için kimse senin gibi yaz meyvelerini kış aylarında tüketme gereği duymuyordu diyerek tepki gösterdiler.

Şahan Gökbakar'ın tepkilere aldırış etmeyip muhalif yorumlarla etkileşim içerisinde olması ise dikkat çekti.

Öte yandan Şahan Gökbakar'ın izinden giden Athena Gökhan'da erik paylaşımı yaparak dikkatleri üzerine çekti.