Ziraat Bankkart Combo Nedir? Özellikleri ve Artıları Nelerdir?

Ziraat Bankkart Combo Nedir? Özellikleri ve Artıları Nelerdir?

Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu Bankkart Combo, hem banka hem de kredi kartı olarak tek kartla işlem yapabileceğiniz bir karttır.

Alışveriş sırasında sizlere bu özellikten hangisini kullanacağınız sorulur ve tek bir kartla iki işlemi de rahatlıkla yapabilirsiniz. Kartın ön yüzünde kredi kartı bilgileriniz yer alır. Arka yüzünde ise banka kartınıza ait bilgiler bulunur. ATM’ler de veya pos cihazlarında işlem yaparken hangi kartı kullanacaksınız ona göre seçiminizi yapmanız gerekir.

bankkart-o74zdm.jpg

Bankkart Combo birçok özelliği ile kullanıcılarına mükemmel özellikler sunmaktadır. Bankkart Combo ile kredi kartı ile alışveriş yaptıktan sonra dilerseniz taksitlendirmede yapmak bu özelliklerden sadece bir tanesidir. Bankkart Combo’nun bir diğer özelliği ise Combo liralardır. Siz harcama yaptıkça biriken bu liraları daha sonra Bankkart Combo’nun anlaşmalı olduğu işletmelerde harcayabilirsiniz.

Bankkart Combo Avantajları

l Tek kartta hem banka hem de kredi kartınız bulunur.

l Bankkart Combo ile anlaşmalı iş yerlerinde taksitli alışverişler yapabilirsiniz.

l Bankkart Combo ile biriktirmiş olduğunuz liraları anlaşmalı mağazalarda dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

l Nakit ihtiyacınızı ATM’lerden rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Bu işlemi Visa/Mastercard amblemli tüm ATM’lerden kolayca yapabilirsiniz.

l Bankkart Combo avantajları internet alışverişlerinde de kolaylık sunuyor. Hem kredi hem banka kartı özelliği ile 3D Secure özelliği ile güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

l Bankkart Combo temassız işlem özelliği ile hızlı ve güvenli bir alışveriş sunar.

l Yurt içi ve yurt dışında yapacağınız alışverişlerin hepsinde Bankkart Combo avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Bankkart Combo Çeşitleri Nedir?

Bankkart Combo 7 farklı kart çeşidi ile hizmet vermektedir. Size en uygun kart çeşidi seçerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu kartlar arasında pek fark bulunmamaktadır. Özelliklerine bakarak kendiniz için en uygun kartı seçebilirsiniz. Bankkart Combo çeşitleri;

l Bankkart Combo

l Bankkart Combo Gold

l Bankkart Başak

l Bankkart Combo Platinum

l Bankkart Combo GoldBankkart Girişimci

l Bankkart Combo Platinum

l Bankkart Combo Platinum

Bankkart Combo: Bankkart Combo’nun klasik kartıdır. Yıllık 15 TL aidat ücreti bulunur. Nakit avans, combo kumbara, temassız işlem ve combo 360 gibi özellikleri vardır.

Bankkart Combo Gold: Klasik Bankkart Combo ile hemen hemen aynı özellikleri taşır. Bu karttan farkı kredi kartı limitinin daha yüksek olmasıdır. Yıllık 39,5 TL aidat ücreti bulunur.

Bankkart Combo Platinum: Klasik karttın tüm özellikleri bu kartta mevcuttur. Bu özelliklere ek olarak kredi kartı limiti bulunmamaktadır. Yıllık 47,75 TL aidat ücreti bulunur. Araç ve konut yardımı gibi ekstra fırsatlarda bu kartın özelliğidir.

maxresdefault.jpg

Bankkart Combo Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankkart Combo kart için 4 farklı başvuru yöntemi vardır. Dilerseniz internet üzerinden dilerseniz şubeye giderek kolayca başvuru yapabilirsiniz. Bunlara ek olarak müşteri hizmetlerini arayabilir ya da SMS aracılığı ile Bankkart Combo sahibi olabilirsiniz.

SMS ile başvuru yapmak için büyük harfler ile COMBO yazdıktan sonra T.C. kimlik numaranızı yazıp 4757’ye gönderin. Başvurunuz alındıktan sonra sizlere dönüş yapılacaktır.