Ağda yapınca kıpkırmızı oluyorum, acıya dayanamıyorum diyenlere  ev yapımı Arap ağdası tarifi!

Ağda yapınca kıpkırmızı oluyorum, acıya dayanamıyorum diyenlere ev yapımı Arap ağdası tarifi!

Ağda yaparken canı yanan kadınlara özel harika bir güzellik sırrı vereceğiz. Gereksiz kimyasallar kullanmadan vücudunuzdaki kıl sorunundan kurtulabileceksiniz. İşte doğal ve asla can yakmayan ağda tarifi

Güzelliğine önem veren kadınlar genellikle makyaj yapmaktan çok vücutlarındaki tüyleri temizleme konusunda oldukça titiz davranıyorlar.

Vücuttaki tüyleri temizlemenin bazı yöntemleri var. İlk yöntem ağda.. İkinci yöntem traş olmak. Üçüncü yöntem ise tüy dökücü köpük ve kremler kullanmak..

Son yöntem ise genelde lazer epilasyon oluyor.

Ancak doğal yöntemlerle yapılan tarifler çoğu kadın tarafından çok fazla tercih ediliyor. Ağda uzun bir süredir yapılan yöntem.

Ancak ağda yaparken çok can yakabiliyor. Bu yüzden çok sayıda kadın ağda yapmak istemiyor. Doğal yöntemlerle yapılan bir ağda tarifi ise herkesin dikkatini çekti.

Haberciniz.biz sitesi tarafından yayınlanan bir ağda tarifi son dönemde kadınların çokça kullandığı tariflerden biri oldu. İşte evde ağda yaparken işinizi kolaylaştıracak o harika tarifin detayları

EV YAPIMI DOĞAL AĞDA NASIL YAPILIR?

Malzemeler;

  • 1 bardak şeker
  • yarım limon
  • 1 bardak su
  • 2 yemek kaşığı bal

Ağdanın yapılışı;

Şekeri ve suyu bir tencerede kaynatın şeker tamamen eriyince limonu sıkıp balı ekleyin. Karışımın soğumasını bekleyin. Slime benzeri bir ağda kıvamı elde edeceksiniz.

Ağdanın kullanımı ve sonrasında yapılması gerekenler;

Kılları alacağınız bölgeyi bebe pudrasıyla pudralayın ve pudranın fazlasını silkeleyin. Ağdayı yapıştırıp ağda bezini de üzerine yapıştırıp çekin. Ağdayı güneş yanığı olan, yara olan ve başka bir hassasiyet olan bölgelere uygulamaktan kaçının. Ağdayı bitirdikten sonra bölgeyi az miktarda zeytinyağı ile yağlayıp masaj yapın. İşte hepsi bu kadar!

Önemli Uyarı! Uyguladığınız bu ağda eğer cildinizde herhangi bir soruna yol açarsa derhal kullanmayı bırakın ve uygulamayın.

Cildinize herhangi bir hasar vermesi durumunda tekrar kullanmamanız önerilir. Genel olarak doğal olan bu ağda tarifi çok sayıda kadın tarafından uygulanmıştır. Deneyenler faydasını gördüğünü belirtiyorlar.

Kaynak: Haberciniz.biz

İlgili Haberler