Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi hizmete açıldı

Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi hizmete açıldı

Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı

Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı

İSTANBUL, (DHA)- Kanser hastalarına çok yönlü hizmet vermeyi amaçlayan Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Merkezde son teknolojik cihazların yer aldığını söyleyen hastanenin kurumsal iletişim ve pazarlama direktörü Elçin Sevim, "Bizim en güçlü yönümüz tümör konseyimiz. Haftalık olarak tümör konseyimizde branş hekimlerimiz bir araya gelerek hastalarımızın tedavileriyle ilgili değerlendirmelerini yapıyorlar. Hastamız eğer kemoterapi, radyoterapi ya da kanser cerrahisine devam edecekse hekimlerimiz bir araya gelerek buna karar veriyor. Bu şekilde hastamızın herhangi bir sağlık kurumuna gitmeden tüm tedavilerini burada alma imkanı sağlıyoruz" dedi.

Kanser hastalarına yenilikçi ve güncel teknolojik cihazlarla hizmet vermeyi amaçlayan Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Ataşehir'de yer alan merkezin açılışına Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, Hisar Hospital Sağlık Grup Başkanı İsa Ateş, Genel Müdürü A. Emir Kavak ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Elçin Sevim başta olmak üzere çok sayıda doktor ve hastane çalışanı katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından hastanede verilecek hizmetleri anlatan kısa bir tanıtım videosu izletildi. Daha sonra ise kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi.

DURUMAN: ARTIK KANSERDEN KORKMUYORUZ, GEÇ KALMAKTAN KORKUYORUZ

Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Memleketimize böyle nadide bu kadar güzel, hocalarıyla, ekipmanlarıyla her anlamıyla müthiş bir hizmet kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. Türk Kanser Derneği bütün memleketimizin yanında. Bütün onkolog kardeşlerimiz, burada bulunan herkes zaten Türk Kanser Derneği'nin üyesi. Artık kanserden korkmuyoruz, geç kalmaktan korkuyoruz. Yeter ki bu bilinci aşılayabilelim. Hocalarımızı dört kulak dinleyelim. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

ATEŞ: EN SON TEKNOLOJİK CİHAZLARA SAHİP

Hisar Hospital Sağlık Grup Başkanı İsa Ateş, "Çok kıymetli bütünleşik onkoloji merkezimizi hastalarımızın hizmeti için hayata geçiriyoruz. Hisar Hospital olarak vizyonumuz, insan hayatına sonsuz saygı duyarak dünya standartlarında modern, kapsamlı ve güvenilir hizmet veren referans kurum olmak. İşte tam da bugün böyle bir referans kurumunu hastalarımızın hizmetine sunmuş olmaktan heyecan duyuyoruz. Stratejik olarak bütünleşik onkoloji merkezimiz dünyadaki en son teknolojik cihazlara sahip en güncel tedavileri uygulayan referans sağlık merkezi olarak hastalarımızın hizmetine sunmuş oluyoruz. Bütünleşik onkoloji merkezimizin hazırlık aşamasında çok kapsamlı bir planlama dönemi geçirdik. Avrupa, Amerika ve Türkiye'de dünyanın alanında en iyi merkezlerini ziyaret ettik. En iyi uzmanlarından fikir aldık dolayısıyla bugün hastalarımıza maksimum değer katacak bir merkezi hizmete almış olacağız. Medikal onkolojiden, radyasyon onkolojisine, onkolojik cerrahiden kemik iliği nakline ve kanser genetiğine nükleer tıptan destekleyici bakıma kadar sağlıklı bir yaşam için güçlü hekim kadrosu ve özverili çalışanlarıyla hastalarımızın hizmetindeyiz" ifadelerini kullandı.

SEVİM: İLERİ TEDAVİ YÖNTEMLERİNİN UYGULANDIĞI BİR KANSER HASTANESİ

Hastane'nin 2005 yılında kurulan genel amaçlı bir hastane olduğunu söyleyen Hisar Hospital Intercontinental Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Elçin Sevim, "Burası kanser hastalarımızın ilk tanılarının konulduğu, ileri tedavi yöntemlerinin uygulandığı ve sonrasında takibinin yapıldığı bir kanser hastanesi. Burada medikal onkolojiden, radyasyon onkolojisine, nükleer tıptan kanser genetiği ve iyot tedavisine kadar bütünleşik bir yaklaşım ile hastalarımıza hizmet sunuyoruz. Bizim en güçlü yönümüz tümör konseyimiz. Haftalık olarak tümör konseyimizde branş hekimlerimiz bir araya gelerek hastalarımızın tedavileriyle ilgili değerlendirmelerini yapıyorlar. Hastamız eğer kemoterapi, radyoterapi ya da kanser cerrahisine devam edecekse hekimlerimiz bir araya gelerek buna karar veriyorlar. Bu amaçla hastamızın herhangi bir sağlık kurumuna gitmeden tüm tedavilerini burada alma imkanı sağlıyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'DEKİ TÜM KANSER HASTALARINA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"

Ulaşım olarak iyi bir lokasyonda olduklarını ifade eden Sevim, "Anadolu Yakası ağırlıklı olmak üzere İstanbul hatta Türkiye'deki tüm kanser hastalarına ulaşmayı hedefliyoruz. İhtiyacı olan hastalarımızın burada tedavi görmesini amaçlıyoruz. Burada özel hastalarımızın ağırlandığı kemoterapi süitlerimizde arzu eden hastalarımız özel odalarda kalma imkanına ulaşabiliyorlar. Genellikle iyot odaları karanlık gün ışığı almayan odalar olur ancak bizim merkezimiz de gün ışığı alan odalarda iyot tedavisi almak mümkün. Hastanemizde son teknolojik cihazlar bulunuyor. Kanser hastalarımızda sağlıklı organa zarar vermeden kanserli hücreye nokta atışı yapan cihazlarımız var. Kanser merkezi olması sebebiyle burada ağırlıklı radyasyon, medikal onkoloji ve nükleer tıp alanında uzman hekimlerimiz, profesör ve doçentlerimiz ağırlıklı olarak çalışıyor. Burasının özel bir hastane olmasıyla birlikte devlet desteği de alıyoruz. SGK ile de anlaşmamız mevcut" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı