Ziraat Bankası Öğrenci Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası Öğrenci Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası Bank Kart Genç, sadece öğrencilere verilen öğrenci kredi kartı olup, yıllık ücret talep etmemektedir.

KYK öğrenim kredisi veya bursu alan öğrenciler ile üniversitelerin lisans veya lisansüstü okullarında okuyan öğrenciler başvurabilir. Kart uygulamaları ve kartlarla ilgili tüm soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

ziraat-bankasi-genc-bankkart.jpg

Ziraat Bankası Genç BankKart Başvuru Adımları

l Şube: Ziraat Genç Bank Kart kart ve kredi kartı başvurunuzu Ziraat banka şubesinden yapabilirsiniz. Başvuruda, yalnızca öğrenci sertifikanızı sağlamanız gerekir.

l Ziraat Bankası İnternet Şubesi: Banka müşterilerinin öğrencileri, bankanın İnternet Bankacılığı'na giriş yaparak başvuru taleplerini anında iletebilirler. Banka müşterisi olmayan öğrenciler başvuru sayfasına gidip hemen başvuru taleplerini iletebilirler.

l SMS ile başvuru: Telefonla başvurmak için GENC BANKKART yazıp mesajı 4747'ye göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzun sonucu birkaç dakika içinde size gönderilecektir.

l Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı: Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı'nı arayabilir ve kredi kartı menüsünden başvuru yapabilirsiniz. Hem banka kartı hem de kredi kartı olan GençBank Kart ile dilediğiniz yerden alışveriş yapabilirsiniz.

l Hesabınızda para olmasa bile alışveriş yapmak için ücretsiz ve faizsiz cep harçlığı ön ödeme özelliğini kullanın.

l Avans ödeneği işlevi yalnızca burs veya eğitim kredisi almış öğrenciler için geçerlidir.

l GençBank Kart kartının kredi kartı fonksiyonunu açmak için tek yapmanız gereken şubeye gitmek.

l Kredi kartı işlevine sahip kartlar, banka ve kredi kartı satın alımlarında kullanılabilir.

l İki karttaki şifreler aynı olmasına rağmen, alışveriş için hangi kartın kullanılacağını lütfen unutmayın!

l İnternetten alışveriş yapmak için 3D güvenlik sistemini kullanabilirsiniz.

l Cari hesabın veya kredi kartının limitini öğrenmek için sadece "BALANCE" yazıp 4747'ye SMS göndermeniz yeterlidir.

Kredi Kartı Özelliği Nasıl Açtırılır?

l Ziraat Genç Bank Kart banka kartınız varsa şubeden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuzun sonucu size bir mesajla bildirilecektir. SMS'i onayladıktan sonra öncelikle bankamız ATM'sinde şifreli işlemler için banka kartını kullanmanız, ardından kartı tekrar ATM'ye takmanız ve ekrana gelen menüden kredi kartını seçmeniz gerekmektedir. Bu nedenle kartın kredi kartı fonksiyonu açılacaktır. Kredi kartı fonksiyonunu aktif hale getirdikten sonra 120 Türk Lirasına kadar temassız ödeme yapabilirsiniz.

ziraat-genc-bankkart-ozellikleri-nedir-ziraat-genc-bank-kart-kredi-karti-ozelligi-var-mi-nasil-aktif-edilir.jpg

l Kredi kartı işlevini etkinleştirdikten sonra, mağazanın POS'undan bir banka kartı veya kredi kartı seçebilirsiniz. Bu nedenle, lütfen ödeme yaparken mağaza görevlisine seçiminizi belirtmeyi unutmayınız! Kredi kartınızı günün herhangi bir saatinde nakit avans çekmek için kullanabilirsiniz. Alışveriş ile kazandığınız BankKart Lirasını anında tüketebilirsiniz. GençBankKart kredi kartı olan öğrenciler tüm BankKart kampanyalarından yararlanabilmektedir.

Ziraat Bankası Genç BankKart Harçlık Avans Detayları

l Ziraat Bankası BankKArt'ın genç cep harçlığı avans özelliği, sadece KYK eğitim kredisi veya bursu almış öğrenciler tarafından kullanılabilir. Burs kartınızda para olmasa bile bu işlevi yine de kullanabilirsiniz. Bu avantajı kullanmak, hesabınıza herhangi bir ek ücret veya faiz yüklemeyecektir. Faizsiz cep harçlığı sadece alışverişiniz için geçerlidir. Cari mevduat hesabınızda TL yoksa verilen limit dahilinde harcama yaparsınız. Daha sonra burs / eğitim kredisinin hesabınıza yatırıldığı gün, borcunuz hesabınızdan otomatik olarak düşülecektir.

l Ön ödeme nakit olarak çekilemez, sadece alışveriş için kullanabilirsiniz.

l Burs aldıktan sonra avans için başvuruda bulunamıyorsanız, Bankkart Gençlik Kartı için başvurmanız gerekir.

l Kartı banka şubesinden aldıktan sonra, cep harçlığı avans fonksiyonunu etkinleştirebilirsiniz.

l Ne kadar ön ödeme limiti kaldığını öğrenmek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir veya Expense ADVANCE BALANCE yazıp 4747'ye kısa bir mesaj gönderebilirsiniz.

l Cep harçlığı ön ödeme bakiyesini çevrimiçi bankacılık yoluyla kontrol edebilmek için "Bankam Kart"> "Kart Aktivitesi İzleme"> "Genç Bankkart" ı seçebilirsiniz.

l Young BankKart'ın harçlık avans işlevi, bursunuz veya eğitim kredisi döneminiz boyunca geçerlidir.

l Ayrıca avans alamama ihtimaline karşı, banka ile iletişime geçmeden önce kredi kartı borcunuzun olmadığından emin olmanızı tavsiye ederiz.

maxresdefault.jpg

BankKart Genç Kredi Kartı Nedir?

Ziraat Bankası'nın öğrenci kredi kartı olarak tanımlanmasında yanlış bir şey yok. Burs kartı ve kredi kartı olarak da kullanılabilir. Tek şifre ile iki karta erişilebilir.

Bu yazıda bahsettiğimiz platform üzerinden banka kartı başvurusu yaptıktan sonra başvuru sonucunuz 1 gün içerisinde tarafınıza gönderilebilir.