Leica Optiklerle Donatılmış Xiaomi 13T Serisinin Beklenen Özellikleri Belli Oldu

Leica Optiklerle Donatılmış Xiaomi 13T Serisinin Beklenen Özellikleri Belli Oldu

Xiaomi 13T Serisi Lansman Tarihi 26 Eylül'de. İşte premium telefonun teknik özellikleri

Çinli bir akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, yaklaşan 13T serisini 26 Eylül'de tanıtmaya hazırlanıyor. Raportörlere göre, 'Xiaomi Lansman Eylül Etkinliği 2023' etkinliğinde Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro olmak üzere iki akıllı telefonun tanıtılması bekleniyor.

Xiaomi 13T Tanıtım Tarihi Onaylandı

Çinli bir akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, yaklaşan 13T serisini 26 Eylül'de tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, X (eskiden Twitter olarak adlandırılan) platformunda doğruladığı üzere telefonlar Leica optiklerle birlikte tanıtılacak. Gönderiye göre, telefonların küresel tanıtımı Berlin, Almanya'da saat 14:00'te (GMT+2) gerçekleşecek.

'Xiaomi Lansman Eylül Etkinliği 2023' etkinliğinde raporlara göre Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro olmak üzere iki akıllı telefonun tanıtılması bekleniyor. 'Pro' modelinin Leica-uyarlamalı lenslerle gelebileceği belirtiliyor. Gönderideki grafikte 'Görkem göz önünde' yazısı bulunuyor. Bunun dışında telefon üreticisi özellikler hakkında herhangi bir detay vermedi.

Şirket telefonların teknik özelliklerini gizli tutarken, söylentiler telefonların birçok detayını sızdırdı. İşte her iki modelin sızdırılan teknik özellikleri.

Xiaomi 13T 5G Teknik Özellikleri (Beklenen)

Standart model, tipster Yogesh Brar'a göre 6,67 inçlik 1.5K OLED ekranı144Hz'e kadar yenileme hızıyla sunabilir. Performans için MediaTek Dimensity 8200 Ultra işlemciye sahip olabilir. Telefon, Android 13 tabanlı MIUI 14 arayüzü üzerinde çalışabilir.

Xiaomi 13T 5G, 67W şarj desteği sunan 5.000mAh bataryaya sahip olabilir. Kameralar, muhtemelen telefonun arka tarafında 50MP OIS ana kamera, 13MP ultra geniş açılı kamera ve 50MP telefoto lens bulunduracaktır. Cihazın ön tarafında ise 20MP özçekim kamerası olabilir.

Xiaomi 13T Pro 5G Teknik Özellikleri (Beklenen)

13T Pro'nun neredeyse aynı özelliklerle gelebileceği söyleniyor. Telefonun işlemcisi Dimensity 9200+ olabilir. Xiaomi, telefonda 16GB RAM ve 1TB varyant sunabilir, bu bilgi tipster Paras Guglani'ye ait. Cihaz, daha hızlı 120W şarj desteği sunabilir. Ayrıca, bir IP68 derecesine sahip olabilir ve Leica optiklere sahip olabilir. Her iki telefonun da ekranda parmak izi okuyucu, Dolby Atmos, Dolby Vision, stereo hoparlörler ve HiRes Audio desteği gibi özelliklere sahip olması bekleniyor.