Mansur Yavaş, Ankara'ya Birlikte Hizmet Etme Çağrısı Yaptı

Mansur Yavaş, Ankara'ya Birlikte Hizmet Etme Çağrısı Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın tamamına birlikte daha iyi hizmet etme çağrısı yaparak, "El ele tutuşalım ve Ankara'nın her köşesine birlikte hizmet edelim" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'ya tüm belediye başkanlarıyla birlikte hizmet etme isteğini dile getirerek, "El ele tutuşalım ve Ankara'nın tamamına birlikte hizmet edelim" çağrısında bulundu.

Yavaş, %60'lık oy oranıyla yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildiğini netleşen sonuçlarla öğrendi. Seçim zaferini, akşamüstü Büyük Ankara Toptancı Hali'nde düzenlenen bir iftar programında esnafla bir araya gelerek kutladı.

Konuşmasında, destek veren herkese teşekkür eden Yavaş, seçim sürecinde karşılaştıkları olumsuzluklara rağmen halkın desteğinin kendilerini güçlendirdiğini vurguladı. "Bir seçim geçirdik, ancak son günlerde hizmet ve vaatlerle değil, çirkin pankartlarla tartışmaya çalışanları gördük. Ancak halkımız, bu tür girişimlere rağmen 5 yıllık hizmetimizi takdir etti ve onayladı." ifadelerini kullandı.

Yavaş, mecliste çoğunluğa sahip olsalar da seçilen 8 belediye başkanı ve bir bağımsız belediye başkanıyla birlikte hareket ederek Ankara'nın her kesimine eşit şekilde hizmet etmeye hazır olduklarını belirtti. "Gelin, uzattığımız eli tutun, sizin kazandığınız belediyelerden halk bize az oy vermiş olabilir, ancak sonuç olarak herkesin derdini birlikte çözebiliriz. El ele verip Ankara'ya hizmet etmek için buradayız." diyerek diğer belediye başkanlarına iş birliği çağrısında bulundu.

Yavaş, bu tür birlikteliği reddedenlerin siyaset sahnesinden uzaklaştığını belirterek, umutlarının seçilen belediye başkanlarıyla birlikte Ankara'ya hizmet etmek olduğunu dile getirdi.