FOX TV Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için son kararını verdi! Gerçek ortaya çıktı

FOX TV Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için son kararını verdi! Gerçek ortaya çıktı

Gökçe Bahadır'ın başrol oyuncusu olduğu FOX TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final tarihi merak ediliyordu. FOX TV yönetiminin aldığı son karar ortaya çıktı

Salı akşamları ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Son dönemde dizinin reytinglerinde bir düşüş söz konusu.

FOX TV şimdiye kadar reytingleri düşen 10 üzeri diziye final yaptırdı. Kanal yönetimi bu açıdan baya sabıkalı bir kanal.

Tutmayan hangi dizi varsa anında final kararı veriyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan kimi diziler dört bölüm kimi diziler de beş bölüm yayınlanarak ekrana veda ediyor.

DURUM EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DİZİSİNDE FARKLI

Ancak durum Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde çok farklı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi şimdiye dek 25 bölüm yayınlandı. Bu sayede de iyi bir seyirci kitlesi elde edildi.

FİNAL İDDİALARI ORTALIKTA DOLAŞIYOR

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final yapacağı iddiaları dolaşıyor. Hatta Posta gazetesinde de bu konuyla ilgili bir haber yayınlanmıştı.

TV100'de yer alan habere göre; İngiliz hukuk dizisi The Split'ten uyarlanan dizinin yurt dışı satışlarının iyi gittiği için sezon sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

HAZİRAN AYI SON TARİH

Öte yandan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Haziran ayında final yapması bekleniyor. Genelde Türk televizyonlarında yayınlanan diziler Haziran ayında sezon finali yapıyor ve Eylül ayında tekrar yayına başlıyorlar.

Gelecek sezona FOX TV'den şimdilik sadece Yasak Elma dizisinin devam etmesi bekleniyor.