FOX'un Yasak Elma dizisinin oyuncusu Şevval Sam gizemli sırrını açıkladı

FOX'un Yasak Elma dizisinin oyuncusu Şevval Sam gizemli sırrını açıkladı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde, Ender karakterine hayat veren Şevval Sam genç kalma sırrını açıkladı

Şevval Sam, uzun bir süredir FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisiyle seyirci karşısında. Bu dizide Ender karakterine hayat veriyor.

Güzel oyuncu daha önce de Kanal D'nin Bodrum'da çektiği Bodrum Masalı dizisinde rol alıyordu. Bu dizinin Z kuşağında da büyük ilgi çekmesi Şevval Sam'ın bu kez de Yasak Elma dizisiyle FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşmasını sağladı.

Başarılı oyuncu FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteriyle büyük bir performans sergiliyor.

SAMİMİ İTİRAFLARDA BULUNDU

Yasak Elma dizisinin Ender'i Şevval Sam oldukça samimi itiraflarda bulundu. Katıldığı bir televizyon programında gençlik sırrı hakkında bilgiler veren Şevval Sam program sunucusu Fatih Altaylı'yı da şaşırttı.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın Bloomberg HT kanalında yayınlanan sohbet programının konuklarından biri oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam oldu.

yasak-elma-ender-750x375-c.jpg

ŞEVVAL SAM GENÇLİK SIRRINI AÇIKLADI

Kendisi gibi oyunculuk yapan Taro Emir Tekin'in annesi olan Şevval Sam, programda gençlik sırrını açıkladı. Her zaman enerjik ve yaşından daha genç görülmesi ile dikkat çeken ünlü isim, sırrını şu sözlerle açıkladı:

"Yaşam enerjim çok yüksek. İnsanı genç yapan nedir aslında; hevesi, merakı, enerjisi... Yüksek beklentileri olan bir insan değilim, çok kolay mutlu olabiliyorum. Beni hala heyecanlandıran şeyler var yaşamımda."

ŞEVVAL SAM KAÇ YAŞINDA?

11 Kasım 1973 tarihinde dünyaya gelen Şevval Sam, 2022 günümüz itibariyle henüz 48 yaşındadır. Şevval Sam, İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Ünlü şarkıcı Leman Sam'ın da kızı olan Şevval Sam'ın Şehnaz Sam adında bir kardeşi bulunurken ayrıca Tarık Emir Tekin adında da bir oğlu bulunmaktadır. Şevval Sam oyunculuk kimliği haricinde de şarkıcı kimliğiyle çok sevilmektedir.

Kaynak: AKŞAM - BOLD HABER