İlk kez biz açıklıyoruz! Show TV'nin Üç Kuruş dizisi final mi yapacak?

İlk kez biz açıklıyoruz! Show TV'nin Üç Kuruş dizisi final mi yapacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisiyle ilgili final iddiaları ortalıkta dolaşıyor. Yasak Elma dizisiyle yarışan Üç Kuruş dizisi final mi yapacak?

Pazartesi akşamları Yasak Elma dizisiyle yarışan Üç Kuruş dizisinden hiç iyi haberler gelmiyor. Final iddiaları iyiden iyiye ayyuka çıkmış durumda. Söylentilere ne kanal ne de yapım şirketi bir yalanlama yapmış değil.

Çukur dizisi final yaptıktan sonra Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Üç Kuruş dizisi beklenen ilgiyi görmedi. Reytinglerde oldukça düşük rakamlar elde eden Üç Kuruş dizisi için final iddiaları bitmek bilmiyor.

ÇUKUR'UN GERİSİNDE KALDI

Üç kuruş dizisi Çukur dizisinin çok çok gerisinde kaldı. Bu durum Show TV yönetimi ve yapım şirketinin canını çok sıkıyor. Öyle ki rakip diziler iyi reytingler elde ederken Üç Kuruş dizisi bir türlü beklenen sıçramayı gerçekleştiremedi.

Sabah'da yer alan habere göre; Final söylentileri iyiden iyiye gündeme getirildi ve manşetten Üç Kuruş final mi yapıyor iddiaları haberleştirildi.

GERÇEĞİ AÇIKLIYORUZ

Boldhaber.com olarak gerçeği ilk kez biz açıklıyoruz. Üç kuruş dizisi için henüz alınmış bir final kararı yok. Ancak sezon sonrasında ikinci sezon onayı verilmeyebilir. Zira gerek yapım şirketi gerekse de Show TV daha fazla diziye şans vermek istemeyecek görünüyor.

Bu yüzden Haziran ya da Haziran öncesi final yapacak olan Üç Kuruş dizisi gelecek sezonda ekranda olmayacak.