Masumlar Apartmanı dizisinden yeni başrol vedası! Dizi seti karıştı

Masumlar Apartmanı dizisinden yeni başrol vedası! Dizi seti karıştı

Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakterinin ardından Ceylan karakterinin de TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacağı öne sürüldü.

TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde yeni bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Bilindiği gibi Han karakteriyle evli olan İnci karakteri ikinci sezonun başında diziden ayrılmıştı.

Dizideki İnci karakterine, Farah Zeynep Abdullah hayat veriyordu. Yayınlanan son bölümde tıpkı İnci gibi, Ceylan'da trafik kazası geçirdi. Bu durum seyircide büyük bir şok yarattı. Han karakterinin İnci karakterinin ölümü sonrası akıl hastanesine yatması seyircileri derinden etkilemişti.

Şimdi gelen son bilgilere göre Ceylan karakteri de diziye veda edebilir.

TRT1 ekranlarının en etkileyici dizileri arasında bulunan Masumlar Apartmanında heyecan bitmez oldu. Son hızı ve güzelliğiyle devam eden dizide sürekli yeni gelişmelerin olması izleyicileri heyecanlandırdı. Ceylan’ın sonunun da İnci gibi olması izleyiciyi adeta derinden etkileyecek.

Milliyet Cadde'nin haberinde Ceylan karakteriyle ilgili bazı bilgilere yer verildi. Han karakterinin aşık olduğu kadını canlandıran Aslıhan Gürbüz, Ceylan rolü ile seyirci karşısına çıkıyor. 65. yeni bölüm fragmanında kaza geçirdiği ve aracı içinde baygın halde olduğu görülüyor. Han, İnci'den sonra ikinci kez kayıp mı yaşayacak?

Han'ın Ceylan'ı aracın içinde hareketsiz olarak bulması, İnci'nin ölümünü anımsattı. Ceylan'ın akıbeti hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

HAN NE YAPACAK?

Öte yandan tıpkı İnci gibi, Ceylan'ın da ölümü gerçek olursa Han karakterinin tekrar dizide akıl hastanesine yatabileceği konuşuluyor. Han karakterine yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu hayat veriyor.

han-ve-ceylan-sorunlari-gormezden-geliyor-h19407-153a4.jpg

CEYLAN, RÜYA SEVİLMEYİNCE DİZİYE DAHİL OLMUŞTU

İnci'nin ölümünün ardından diziye ilk olarak Rüya karakteri giriş yapmıştı. Ancak seyirci Rüya ve Han arasındaki uyumu sevemedi. Bu durum senaristleri harekete geçirerek Ceylan karakterini diziye dahil etti. Rüya karakteri diziden çıkarıldı ve Ceylan giriş yaptı. Son bir kaç bölümdür de hikaye daha çok Han ve Rüya üzerinden ilerliyordu.

Haziran ayında tümden final yapması beklenen Masumlar Apartmanı dizisinde yaşanacaklar büyük merak konusu olmaya devam ediyor.