Anketlerde oy kaybı yaşayan Erdoğan'dan flaş talimat

Anketlerde oy kaybı yaşayan Erdoğan'dan flaş talimat

Son dönemde AK PARTİ ve Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerde oy kaybı yaşıyor. Bu durumu tersine çevirmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan flaş bir adım attı

Son dönemde AK PARTİ oylarında hiç olmadığı kadar büyük bir düşüş yaşanıyor. 2002 seviyesinin bile altında seyreden oy oranları görülebiliyor. Bu durumu tersine çevirmek için AK PARTİ'de flaş bir hazırlık başladı. Hazırlıkla ilgili flaş gelişmenin detayları da belli oldu

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Erdoğan, kurmaylarından neler beklediğini 3-5 Haziran arasında Kızılcahamam'da anlatacak.

Bir otelde gerçekleştirilecek 3 günlük toplantıya, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları, bakanlar ve bakan yardımcıları katılacak.

Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantı, basına kapalı programlarla devam edecek. Salgının ardından yapılacak ilk 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, AKP'nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklarının masaya yatırılması, Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilmesi planlanıyor. Çeşitli sunumların gerçekleştirileceği, istişarelerin yapılacağı toplantının yine Erdoğan'ın konuşmasıyla tamamlanması öngörülüyor.