Baba Vanga'nın iki kehaneti daha gerçek oldu! Tedirgin eden gelişme

Baba Vanga'nın iki kehaneti daha gerçek oldu! Tedirgin eden gelişme

Makedonya doğumlu kahin Baba Vanga'nın kehanetleri gerçek olmaya devam ediyor. Gerçekleşen son iki kehaneti ürkütüyor

Yaz ayları yaklaşırken beklenmedik hava tahmin raporları gelmeye devam ediyor. Çok sayıda uzman bu yaz aylarında dünya genelinde sıcaklığın daha da artacağını söylüyorlar. Özellikle çöl ikliminin dünyanın dört bir yanında hakim olması bekleniyor. Çölleşen bir dünya kıtlık demek. Ürün tedarik zincirinde pandemi sonrasında büyük sorunlar yaşanmıştı. Bir de küresel ısınmanın etkisiyle kıtlık giderek yaklaşmakta.

Özellikle Avrupa ülkelerinde şimdiler de Ayçiçek yağı konusunda büyük sorun yaşanıyor. Kahin Baba Vanga'nın memleketi Makedonya'da bile Ayçiçek yağı krizi var. Çoğu marketin raflarında ayçiçek yağı bulmak neredeyse imkansız.

11 Ağustos 1996 yılında hayata veda eden Baba Vanga'nın bugün olmuş kehanetleri tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Gerçek Gündem'de yayınlanan bir haberde Baba Vanga'nın iki kehanetinin daha gerçekleştiğine dikkat çekildi. Üstelik gerçekleşen bu kehanetler öyle yenilir yutulur türden kehanetler de değil. Dünyayı bekleyen büyük tehlikenin resmen işaretleri gibi.

31 Ocak 1911; Ustrumca'da dünyaya gelen ve 11 Ağustos 1996 yılında vefat eden Baba Vanga'nın yıllar önce anlatmış olduğu olaylar bir bir gerçekleşmeye devam ediyor.

Ünlü kahinin dünya için ön gördüğü yeni felaket ise yüksek sıcaklıklar ve kıtlık.

Bazı ülkelerde hava sıcaklığının 50 dereceyi bulacağını söyleyen Vanga, özellikle Hindistan ve çevresinde büyük kıtlık meydana geleceğini yazmış.


Dünya genelinde yaşanan savaşlar, kıtlık ve hastalıklarla birlikte kahinlere yönelik ilgi de arttı. "Kör Kahin" olarak tanınan Baba Vanga da kahinler arasında en popüler isimlerden biri olarak yer alıyor.


RUSYA'DAKİ VİRÜSÜ BİLDİ

Baba Vanga, 1966'da hayatını kaybetmesinden önce Rusya'da soğukta tutulan bir virüsün laboratuvar ortamından kaçarak hastalık yayacağını yazmıştı. Vanga'nın bu kehaneti gerçek oldu.

Rusya Kuzey Kutbu Konseyi Başkanı Nikolay Korchunov, Sibirya'daki kalıcı buzların erimesinin dünya için çok ciddi sonuçları olacağını açıkladı.

SON KEHANETLERİ DE KORKUNÇ

Vanga'nın ölümünden önce kaleme aldığı kehanetler de birer birer ortaya çıkmaya devam ediyor. Vanga'nın bu kehanetleri arasında en korkutucu olanı ise sıcaklıkla ilgili kehaneti.

Dünyanın bazı ülkelerinde sıcaklıkların 50 dereceye kadar çıkacağını belirten Vanga, Hindistan ve çevresinde de kıtlık gördüğünü yazmış.


UZAYLI SALDIRISINDA ISRAR EDİYOR

Vanga'nın ısrarla üzerinde durduğu kehanetlerden biri ise uzaylı saldırısıyla ilgili. Ünlü kahin, Uzaylıların Dünya'daki yaşamı gözlemlemek için bir asteroit göndereceğini ve bu olaydan sonra uzaylıların savaş başlatacağını öne sürüyor.

Kaynak: Gerçek Gündem