Banka Kartı Kaç Günde Gelir?

Banka Kartı Kaç Günde Gelir?

Banka kartı kaç günde gelir? Bankaların müşterilerine sunduğu banka veya kredi kartı ile birçok işlem ATM'lerden kolaylıkla yapılabilmektedir.

Banka kartı almak için bir banka hesabınızın olması ve bunun için başvurmanız gerekir. Banka kartım adresime kaç gün içinde ulaşır? Bankalar, kart talebinde bulunan kişilerin kartlarını adreslerine veya banka şubelerine gönderir.

Ancak öncelikle belirtmek gerekir ki her bankanın kartının teslim süreleri farklılık gösterebilir. Ayrıca başvurunuzun tarihleri ​​de son derece önemlidir. Örneğin Cuma günleri ve tatillerden önceki günlerde yapılan talepler kartların tesliminde gecikmeye neden olacaktır.

Ayrıca kartların teslim süresi genellikle 1-2 hafta arasında değişmektedir. Maaş kartı başvurusu yaptıysanız, kartınızı kredi kartından daha hızlı alabilirsiniz. Çünkü kredi kartları başvuru yapıldıktan sonra incelenir. İncelemelerin olumsuz olması durumunda bu durumda adresinize kart gönderilmeyeceğini belirtmek isteriz.

Şehrinizin Önemi

Merkezi bir şehirdeyseniz, kartlarınızı almak daha kolay olacaktır. Örneğin İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde kartlarınızı daha erken almanız mümkün olacaktır.

Hızlı Kart

Bankalar hızlı kartlar ve normal kartlar verebilir. Bu kartlar ile kartın adresinize gelmesini beklemenize gerek yoktur. Başvuru yapar yapmaz ekspres kartınızı doğrudan banka gişesinden alabilirsiniz. Bu kartın görünümü diğer banka kartlarından biraz farklıdır.

En önemli özelliklerinden biri de hızlı banka kartında IBAN numaralarının yazılmamasıdır. Bunun dışında karta hızlı kart olarak yazıldığını bir fark olarak sayabiliriz. Yukarıda listelenen süreler genellikle bankaya göre değişir. Bu nedenle kesin bir tarih vermek mümkün olmayacaktır. Ancak bu dönemler bir fikir vermesi açısından faydalı olacaktır.

Kayıp banka kartımın gelmesi ne kadar sürer? popüler soru. Banka kartını değiştirmek isteyenler veya kaybedenler yeni kart talep ettiğinde banka kartı eve kaç günde gelir? onlar merak eder. Öncelikle kartınız kaybolur veya çalınırsa hemen bankayı aramalı veya bankaya gidip durumu bildirmelisiniz. Haber verildikten sonra kartınız anında iptal edilecektir. Ardından yeni bir kart isteyin.

Yeni banka kartının gelişi size verilen karta göre değişiklik gösterecektir. Size isimsiz bir kart vereceklerse, hemen orada bilgilerinizi girecekler ve bankadan kartınızla ayrılacaksınız. Yani bankaya gidip kart almak gerekiyor. Ancak karta isim yazılması gerekiyorsa, hesap açıldıktan sonra genellikle bir haftalık bir baskı süreci vardır. Kartınız bankaya ulaşır ve dağıtıma çıkar, bu bir hafta sürer, yani kartın size ulaşması 15 gün sürer. Şubeden almak isterseniz 7-10 gün içerisinde alabilirsiniz. Ancak bu genel bir ortalamadır. Örneğin kart başvurusu yaptıktan sonra 7 gün içinde kartım evime geldi. Kısacası kart en az 7, en fazla 15 günlük bir süre içerisinde size ulaşacaktır.

Maaş kartı başvurusu yaptıysanız, kartınızı kredi kartından daha hızlı alabilirsiniz. Çünkü kredi kartları başvuru yapıldıktan sonra incelenir. İncelemelerin olumsuz olması durumunda bu durumda adresinize kart gönderilmeyeceğini belirtmek isteriz.