Bu Ülkeler Acil İşçi Arıyor. 5250 Dolar Maaş Verilecek, Dubai, Londra, Berlin, Katar, Herkes Alınacak

Bu Ülkeler Acil İşçi Arıyor. 5250 Dolar Maaş Verilecek, Dubai, Londra, Berlin, Katar, Herkes Alınacak

5.250 Dolar Maaş Tam 72 bin türk lirası ! Dubai, Londra, Berlin, Katar işçi alımı başvuru şartlarız merak ediliyor. Türkiye'de artan dolar kuru sonrasında vatandaşlar gözlerini yurt dışına çevirmiş durumda. Bu bağlamda 2021 yılının Aralık ayı bomba fırsatlar öne çıkartıyor. Dünya çapında bilhassa Avrupa'nın birtakım mekanları ile Ortadoğu'nun varlıklı yerlerinde yaşanan lojistik bozukluğu iş olanaklarını artırdı.

Dubai, Londra, Berlin, Katar Hepsi Acil İşçi Arıyor! Her Gelene 5.500 Dolar Maaş! İşte Kadrolar... İş arayanların öncelikli tercihi yurt dışı oluyor. Bu anlamda dolar kuru sürekli olarak artış sağlarken, vatandaşlar yurt dışına kaçmaya bakıyor. Onlarca ülke ise acil bağlamında işçi alımlarına çıkarken aylık maaşlar 5.250 doları aşıyor. İşçiler lojistik sektöründe çalışacak. Yüzlerce yurt dışı ilanları açıklandı. Bu anlamda bu ilanları en fazla takip edenler Türk vatandaşları oluyor. Türkiye'de asgari ücreti 200 300 dolar bandına inmesi, işsizlik bozukluğu yaşanması yurtdışı iş olanaklarını daha cazip kılıyor.

YURTIŞI İŞ İLANLARI NEREDEN TAKİP EDİLİR NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yurtdışında çalışmak isteyenler amacıyla uluslararası iş ilanları siteleri bulunuyor. Bir çok yurtdışı firmaları bu siteler üzerinden ilan yayımlıyor. İlanlara bu şekilde ulaşılabilir ve firmalarla iletişime geçilerek müracaat yapılabilir.

2021 SONU YURTDIŞI İŞ OLANAKLARI OLAN ÜLKELER

2021 senesi sonucunda acil koduyla iş ilanı arayan ülkelerin başında İngiltere geliyor. İngiltere'de şoför bozukluğu ülkede çok ciddi problemlere neden oluyor. Durum öyle bir hal aldıki raflar boşaldı. Sorunu çözüme ulaştırmak isteyen hükümet 11.000 personel alacak. Alımlar şoför kadrolarına olacak. İngiltere dışında ilaveten Almanya ve Finlandiya başka işçi arayan Avrupa ülkeleri oldular.

İngiltere İş İlanları - Maaş Olanakları

ingiltere.jpg

İngiltere ise kamyon şoförü, tır şoförü, uzun yol şoförü alımı yapacak. Sterlin üzerinden oluşturulan ödemeler son dönemlerde bu kadrolar amacıyla arttı. Öyle ki TL karşılığı 55.000 TL ile 65.000 TL olan aylık maaşlar ödeniyor.

Dubai İş İlanları - Maaş Olanakları

Dubai iş ilanlarına bakıldığında çalışanlara 3.000 Dolar ile 7.000 Dolar maaş ödeniyor. Ödemeler mesleğe göre değişiyor. Ülkede hizmet pazarında, lojistik pazarında, inşaat pazarında ve petrol enerji pazarında işçiler aranıyor.

73840.jpg

Katar İş İlanları - Maaş Olanakları

Katar'da en çok personel aranan sektör hizmet sektörü. Ülkede otellerde, iş alanlarında çalışacak personeller aranıyor. Bunun dışında inşaat pazarında de iş bulmak kolay. Maaşlar 1900 Dolar seviyesinden başlıyor. Mesleklere göre 4750 dolara kadar çıkabiliyor.

Almanya İş İlanları - Maaş Olanakları

Almanya bilhassa sağlık bölümünde personel gereksinimi duyuyor. Bunun dışında otomotiv pazarında ve fabrikalarda çalıştırılacak personeller aranıyor. Çeşitli hizmet gruplarında da iş bulmak mümkün. Ödemeler Euro üzerinden yapılıyor. Maaşlar ortalama 4.000 Euro ile 4.500 Euro arasındadır.

Finlandiya İş İlanları - Maaş Olanakları

Finlandiya'da balıkçılık, kağıt, imalat, sağlık, otomotiv ve aynısı çok sayıda alanda işçi aranıyor. Finlandiya çalışma koşulları yönünden çok makul olanaklar sunuyor. Fakat ülkenin yurtdışından gelenler amacıyla pahalı olabileceği ifade ediliyor. Maaş olanakları ise işe göre değişiyor. En düşük maaş 1300 Euro gibi gözükse de ortalama maaşlar 2700 3000 Euro bandındadır.