Cübbeli Ahmet Hoca'dan Süleyman Soylu resti! Daha çok beklerler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Süleyman Soylu resti! Daha çok beklerler

Muhalif medyanın Süleyman Soylu üzerinde oynadığı oyuna Cübbeli Ahmet Hoca meydan okudu

Muhalif medya Türkiye tarihinin en cesur İçişleri Bakanları'ndan biri olan Süleyman Soylu'yu hedef almaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu yıpratmaya çalışan muhalif çevrelere Cübbeli Ahmet Hoca yaptığı açıklamayla meydan okudu.

NE OLMUŞTU?

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre; CHP'ye yakınlığıyla bilinen Merdan Yanardağ'a ait Tele1 televizyonu Süleyman Soylu'yu yayınladığı haberle hedef aldı.

Tele1 'Trabzonsporlular, şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan Süleyman Soylu’yu yuhladı' başlığıyla bir haber yayınladı. Yayınlanan bu habere Cübbeli Ahmet Hoca oldukça sert sözlerle yanıt verdi ve Bakan Soylu'ya destek verdi.

Konuyla ilgili konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, 'Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında yaptığı konuşma esnâsında Süleyman Soylu Bakanımızı coşkulu kalabalıklar alkışlarken hasûd müfsid bir ekalliyetin "yûh" çekmesine aldanan Tele1 kafası, Bakanımızın îtibârının azalmasını bekliyorsa daha çok beklerler. Biz, terörü bitirmekte kararlı duruşundan dolayı Sayın Bakanımızı daha ziyâde tebrîk ediyor ve duâlarımızı arttırıyoruz' açıklasında bulundu.

EN SEVİLEN BAKAN

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK PARTİ tabanında en çok sevilen bakan olarak dikkat çekiyor. Daha önce istifa eden Soylu'nun istifası Külliye tarafından geri çevrilmiş ve göreve devam etmesi istenmişti.

Bazı suç örgütü liderleri Süleyman Soylu'yu hedef alsa da Soylu'ya yoğun destek sürüyor.