Cüneyt Özdemir adaylık konusuna noktayı koydu, Mansur Yavaş kesin aday

Cüneyt Özdemir adaylık konusuna noktayı koydu, Mansur Yavaş kesin aday

Cüneyt Özdemir tarafından yapılan anket sosyal medyada gündem oldu. Mansur Yavaş ankette birinci çıktı

CHP'ye yakın anket şirketleri Kemal Kılıçdaroğlu ismini ön planda göstere dursun sosyal medyada yapılan bir ankette Kılıçdaroğlu ve Akşener dibi gördü.

YAVAŞ'IN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ

Mansur Yavaş, göreve geldiği günden itibaren polemiklerden uzak durmayı başaran bir isim. Cüneyt Özdemir, tarafından yapılan ankette de Mansur Yavaş'a olan ilgilinin ne denli büyük olduğu görüldü.

Yavaş, ankette rakiplerine fark atarak birinci çıktı. İmamoğlu, Akşener ve Kılıçdaroğlu'na açık ara fark atan Mansur Yavaş artık resmen muhalefet seçmeninin görmek istediği Cumhurbaşkanı adayı.

Mynet'in haberine göre; Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde Fox Tv’de Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya’nın konuğu olan Özdağ'ın "Sayın Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz. Cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş olmalı" ifadeleri gündem olmuştu.

400 BİNDEN FAZLA KİŞİ ANKETE KATILDI


YouTube kanalında yaptığı yayınlarla dikkat çeken gazeteci Cüneyt Özdemir ise, Twitter hesabından bir anket düzenledi.

“2023’te Erdoğan’ın karşısına kim aday olmalı” diye soran Özdemir'in anketine 400 binden fazla kişi katıldı. Anketten Mansur Yavaş’a destek yüzde 66,4’lük bir destek çıktı.

640xauto.jpg

Twitter'da yapılan en yüksek katılımlı anket olduğunu vurgulayan Özdemir, Youtube yayınında ise anket sonucunu çerçeveletip yayınladı.

CHP Genel MERKEZİ PANİKTE

Öte yandan CHP Genel merkezinin yaşananlardan dolayı panikte olduğu konuşuluyor. Genel merkez Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için çalışma yürütüyordu. Ancak gerek kendi tabanında gerekse seçmende karşılığı bulunmayan Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın bu yükselişi karşısına şoka girdi.

Kulislerde dolaşanlara göre artık Meral Akşener'in de tabanın sesine kulak verip Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkacağı konuşuluyor.