Erdoğan'ın üstünü çizdiği 30 vekil muhalefetle görüşüyor

Erdoğan'ın üstünü çizdiği 30 vekil muhalefetle görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerini çizdiği 30'a yakın vekilin AK PARTİ'den ayrılarak muhalefete geçeceği öne sürülüyor. Bu isimlerin Erdoğan tarafından tekrar aday yapılmayacağını anladıkları için parti değiştirmek istedikleri konuşuluyor. İddiaların sahibi ise Mehmet Ali Kulat

MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat’tan bomba kulisler geldi. Parti değiştirme hazırlığı yapan ve başka partilerle görüşen milletvekilleri olduğunu belirten Mehmet Ali Kulat, “Kimlerin DEVA Partisi ile kimlerin Gelecek Partisi ile kimlerin İYİ Parti ile görüştüğünü ve sayılarını bana sormayın” dedi.

Paylaşımında dikkat çeken bir dil kullanan Kulat, 30 kadar milletvekilinin parti değiştirmeye hazırlandığını ima ederken, üst düzey bazı bürokratların da muhalefetle gizlice görüşmeler yaptıklarını öne sürdü.

O bürokratların, görüştükleri partilere, “biz aslında sizdeniz” dediklerini iddia eden Kulat, “kan kaybeden partiler” diyerek AK Parti ve MHP’yi işaret edip o partilerde bazı üst düzey milletvekillerinin de üstünün çizildiğini ifade etti.

asasas-628358ca10d01.jpg

Kaynak: Medyaresi.com