Fatih Altaylı, Ethem Sancak iddiasıyla şaşırttı! Hürriyet'i satın mı alacak?

Fatih Altaylı, Ethem Sancak iddiasıyla şaşırttı! Hürriyet'i satın mı alacak?

AK PARTİ'den istifa eden Ethem Sancak'ın yoğun bir eleştiri alması dikkat çekiyor. Tartışmalara Fatih Altaylı'da katıldı

AK PARTİ'den istifa eden Ethem Sancak'ın ayrılığı özellikle iktidar medyasında yoğun gündem oldu. Ethem Sancak bir çok yazar tarafından eleştirildi. Eleştiren yazarların genellikle iktidar kanadında olması Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın da dikkatini çekti.

Tartışmalara dahil olan Fatih Altaylı son yazısında Ethem Sancak'ı eleştiren iktidar yazarlarını uyardı. Altaylı'nın iddiasına göre Ethem Sancak, Hürriyet gazetesini satın alabilir.

'ESKİ BİR MAOCU OLARAK HER TÜRLÜ DARBEYE MUKAVİMDİR'

"AK Parti’de sağlam bir taş daha düştü. Bana sorarsanız çok uzağa gitmez. Yakınlarda dolaşır ve bir süre sonra da çıkacak aftan yararlanıp geri döner. Çünkü hem eski bir Maocu olarak her türlü darbeye mukavimdir. Hem de iktidara hizmeti büyüktür. Sıkı hamaldır" diyen Altaylı, şöyle devam etti:

'SONRA 'BU YAZILARI NE YAPACAĞIM' DİYE TIRIM TIRIM DÖNERSİNİZ'

"Geçmişte çok şey taşıdı. Yeri geldi medyayı taşıdı. Yeri geldi sanayi şirketlerini omuzlayıp taşıdı. Yeri geldi tank bile taşıdı sırtında. Siirtli’dir ama eski İstanbul Hali’nin Pötürgeli hamallarını aratmaz. Ne emanet edersen taşır sırtında. O yüzden de iktidara yakın kalemler, 'Düştü vuralım'a hemen başlamasınlar. Dün başlarına taç ettikleri adamı hemen harcamasınlar. Bakarsın yarın öbür gün Hürriyet’in künyesinin tepesinde adı yazar. Sonra bu yazıları ne yapacağım diye tırım tırım dönersiniz. (...)"

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamını okumak için tıklayın.