Fatih Portakal Tepkisiyle Halk TV'yi karıştırdı

Fatih Portakal Tepkisiyle Halk TV'yi karıştırdı

Gazeteci Fatih Portakal, Emin Gürses ve Özlem Gürses'in Halk TV tarafından gönderilmesine tepki gösterdi. Fatih Portakal, Halk TV yönetimini kızdıracak sözler söyledi.

Özlem Gürses ve Emin Çapa'nın işine son verilmesi büyük tepkiye yol açtı. Halk TV'nin önemli ekran yüzlerinden olan Özlem Gürses ve Emin Çapa'nın youtube üzerinden yaptıkları yayınlar gerekçe gösterilerek işlerine son verildi.

Her ne kadar Özlem Gürses ve Emin Çapa istifa ettiklerini belirtse de kanal yönetimi kasıtlı olarak istifalarına zorlamış görülüyor. En azından gerek Özlem Gürses gerekse de Emin Çapa'nın açıklamalarından anlaşılan bu.

Halk TV yönetiminin bu kararına sadece Halk TV seyircileri tepki göstermedi. Gazeteci Nevşin Mengü yaptığı kısa yorumda Emin Çapa'ya hayırlı olsun dileklerinde bulunurken gazeteci Fatih Portakal en sert tepkiyi gösteren isim oldu.

portakal-5626.jpg

Fatih Portakal, Halk TV'yi hedef aldığı açıklamasında "Ben de bu mantığı anlamıyorum: sadece bana çalış! İyi de bireysel YouTube yayınlarının bir kanala ne zararı olabilir ki? Bir de paralel yayın demişler. Korsan yani.. Böylesi bir durum farkında değiller güç yaratır. Ayrılanlar bence iyi yapmış." ifadelerine yer vererek Özlem Gürses ve Emin Çapa'ya desteğini iletti.