Fatih Portakal'dan beklenmedik çıkış! Ekrana dönüş şartlarını açıkladı

Fatih Portakal'dan beklenmedik çıkış! Ekrana dönüş şartlarını açıkladı

Uzun bir süredir ekrandan uzak kalan Fatih Portakal, ekrana ne zaman geri dönecek? Ekrana dönüş şartları neler?

Gazeteci Fatih Portakal, Türk televizyon tarihinin en başarılı ana haber sunucularından biri. FOX TV ekranında sunmuş olduğu Ana haber bülteni ülkenin en çok izlenen ana haber bülteniydi.

Portakal şimdilerde mesleğe sosyal medyadan devam ediyor. Ancak hayranları onun ne zaman ekrana döneceğini merak ediyor.

Fatih Portakal şimdilik emeklilik hayatının keyfini sürse de ekrana dönmeyi düşünüyor. Ancak Fatih Portakal'ın ekrana dönmek için bazı şartları var.

Fatih Portakal'ın ekrana dönmek için şartları belli oldu.

Geçtiğimiz yıl FOX TV'deki görevinden ayrılan Fatih Portakal, gazeteci Semra Topçu'nun Youtube kanalına konuk oldu.

"Televizyonlara, tartışma programlarına katılmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bir kere ben saçma sapan tartışma programlarına girmem. Benden daha bilgili insanlar çıksın, ben onlardan bir şeyler öğreneyim. Konuk ağırlamayı seviyorum, ama tartışma programına çıkıp kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum" yanıtını verdi.

Kendisinin yerine geçen Selçuk Tepeli'yi sadece bir kez izlediğini söyleyen Portakal, Tepeli'yi başarılı bulduğunu da dile getirdi.


"Siz şimdi bana bir kurumda çalışıp çalışmayacağımı sorabilirsiniz. Ben kendi şartlarımla giderim. Eğer böyle bir şirket varsa, kendi şartlarımı koyarım, kabul ederse çıkarım" dedi.

Ana haber bülteni bir daha sunmayacağını belirten Portakal, "Ana haber dönemini bitirdim ama karşılıklı sorgulamaya dair bir sohbet programı olabilir, ama benim şartlarımla" dedi.

TEKLİFLER GELMİŞTİ

Öte yandan Fatih Portakal, FOX TV ana haber sunuculuğundan istifa ettikten sonra bazı teklifler gelmiş ancak Fatih Portakal o teklifleri kabul etmemişti.

Youtube üzerinden gazeteciliğe devam eden Fatih Portakal kısa sürede 500 bin aboneyi geçerek büyük bir rekor kırmıştı.