Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na ağır gönderme! Tartışma büyüyor

Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na ağır gönderme! Tartışma büyüyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu arasındaki tartışmaya Fatih Portakal sert bir giriş yaptı

Son bir kaç gündür Ekrem İmamoğlu gündemden düşmüyor. İktidara yakın gazetecilerle Karadeniz turuna çıkan Ekrem İmamoğlu'na kendi tabanından tepki yağıyor.

Tepkilere İmamoğlu parmak sallayarak yanıt verince tartışma daha da büyüdü.

Ekrem İmamoğlu hızını alamadı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile de tartışmaya girdi. Bu durum bir anda gündem olurken gazeteci Fatih Portakal'da sosyal medya hesabından tartışmaya dahil oldu.

Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal'ın eski arkadaş oldukları biliniyor.

Veryansın TV tarafından paylaşılan habere göre; Portakal, İmamoğlu’nun Karadeniz turuna çağırdığı bazı gazeteciler üzerinden gelen eleştirilere parmak sallayarak yanıt vermesine gönderme yaparak, “Parmak sallanmasından bıkmış insanlarız. Danışmanlarınız da mı yönlendirmez sizi?” diye yazdı.

Portakal’ın paylaşımı şöyle:

“Her konuya bir açıklama yapma zorunluluğunuz yok arkadaş! Ses vermeden de durabilirsiniz. Parmak sallanmasından bıkmış insanlarız. Danışmanlarınız da mı yönlendirmez sizi?”

Fatih Portakal'ın paylaşımının ekran görüntüsü ise şu şekilde

1652009925129-portakal-b8be.jpg

DESTEK YAĞDI

Öte yandan Fatih Portakal'ın söz konusu mesajına çok sayıda kişinin destek verdiği görüldü. Özellikle Fenerbahçe camiası tarafından Fatih Portakal'ın mesajı defalarca paylaşıldı.

İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirenler arasında Şahan Gökbakar, Atilla Taş ve Fazıl Say gibi isimlerde bulunuyor.

Ancak en sert eleştiri üniversite yıllarından arkadaşı olan Fatih Portakal'dan geldi. Bilindiği gibi Fatih Portakal ve Ekrem İmamoğlu üniversite yıllarından okul arkadaşı