Garanti Bonus ile 200 TL Harca 200 TL Bonus Al

Garanti Bonus ile 200 TL Harca 200 TL Bonus Al

Kredi kartları ile alışveriş yapmak ülke genelinde oldukça büyük bir hacim sahibidir. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada neredeyse ekonomik kredi kartları üzerinde yürümektedir.

Her türlü alışverişimiz cebimizde paramız dahi olsa kredi kartları üzerinden neredeyse yapılmaktadır. Bu sebeple kredi kartları da birbirinden cazip kampanyalar ile birlikte müşterileri kendi kredi kartına yönlendirme istemektedir. Türkiye'deki en fazla müşterisi bulunan bankalardan bir tanesi Garanti bankasıdır. Garanti Bankası elindeki müşterileri başka bankalara kaptırmamak anlamı pek çok kaliteli kampanya yapılmaktadır. bu kampanyalara dan gıda sektöründe İş sektöründe yakıt sektöründe giyim sektöründe ve benzeri tüm alanlarda görmemiz muhtemeldir.

Garanti Bankası'ndan muhteşem kampanya

Garanti Bankası sunmuş olduğu muhteşem kampanya ile birlikte vatandaşlar imkanlara kavuşturmuştur. Kredi kartları ile yapmış olduğumuz alışverişler neticesinde belirli bir Bonus miktar hesabınıza aktarılır. Fakat bazı özel kampanyaları da çok cazip bazı koşullar elde etmiş oluruz. bu kampanyadan bir tanesi de Garanti Bankası tarafından düzenlenmiş bulunuyor. Garanti Bankası ile yapmış olduğumuz 200 TL'lik alışverişleri 200 TL'ye kadar Bonus kazanma şansınız bulunuyor.

Yapılan alışverişlerin neticesinde sürpriz bir şekilde 1 TL ile 200 TL arasında Bonus hesaba direkt olarak geçiyor. Yapmış olduğunuz alışveriş neticesinde herhangi bir başvuru ya gerek kalmaksızın Garanti Bankası tarafından tarafınıza bir mesaj gönderiliyor. Gönderilen mesajda 1 TL ile 200 TL arasında belirlemiş sistem tarafından tespit edilmiş miktar hesabınıza değil direkt olarak aktarılıyor. Bu kazanmış olduğunuz miktarı 1 hafta içerisinde kazanmış olmanız ve harcanmış olması gerek.

Her 200 TL'ye 200 TL

Garanti Bankası ile yapmış olduğunuz alışverişlerde neticesinde her 200 TL'lik alışverişte bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Yani bir kereye mahsus veya 2 kereye mahsus veya 3 kereye mahsus değil sınırsız bir şekilde bir ay içerisinde yapmış olduğunuz tüm alışverişlerde 200 TL'ye kadar Bonus kazanma şansınız bulunmaktadır. Tarafınıza gönderilecek kısa mesajla birlikte ne kadarlık bir Bonus kazandığınızda ortaya çıkacaktır. Tamamen sistem üzerinden teslim edilmekte olan bu Bonus miktarına herhangi bir müdahale söz konusu değildir. Bu sebeple herhangi bir şekilde bankaya giderek veya internet bankacılığı üzerinden mobil bankacılık üzerinden Veya müşteri temsilcileri üzerinden bu Bonus'a müdahale edilmesi şansı bulunmamaktadır. Yapmış olduğunuz 200 TL üzeri alışveriş için ne kadar olduğu önemli değildir. Standart olarak sistem içerisinde 200 TL ve üzeri yapılmış tüm alışverişler kaydedilir ve rastgele bir şekilde 1 TL 200 TL arasında ne kadarlık bir Bonus kazandığı anlaşılır.

Kampanya 1 ay geçerli

Belirtilen kampanya belirli bir süre içerisinde geçerlidir bir ay içerisinde yapmış olduğunuz tüm alışverişlerde Bonus kazanma şansınız bulunmaktadır. 1 TL ile 200 TL arasında Bonus kampanyasından bir ay içerisinde yapmış olduğunuz tüm 200 TL ve üzeri alışverişler tahsil edilecektir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta tek seferde 200 TL üzeri olarak alışveriş yapılmasıdır. Yani parça parça olarak yapmış olduğunuz gün içerisindeki 200 TL'lik alışverişler bu konuda size Bonus kazandırmayacaktır. Gün içerisinde istediğiniz kadar yapmış olduğunuz 200 TL ve üzeri alışverişlerde bu kampanya size Bonus kazandırır. Daha sonradan iade işlemi gerçekleştirilmiş ve iptal edilmiş işlemlerle ilgili Banka bonuslu geri almaktadır.

Banka Kampanyayı zaman içerisinde iptal etme veya değiştirme hakkına sahiptir. Bonusu kötü amaçlar için kullanmakta olan vatandaşların veya müşterileri tespit edilmesi durumunda banka kredi kartını komple kapatma veya müşteriye özel olarak bu kampanya iptal etme hakları bulunmaktadır. Olabilecek anlaşmazlıklar neticesinde Garanti Bankası tarafından tespit edilmiş Kural ve şartlar geçerlidir. Bu sebeple kampanyaya katılım sağlama görünce bu kampanyanın Kural ve şartların ne şekilde olduğu ve hangi koşullarda bu Bonus'un kazanılıp yaşanması gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.