Gelecek Partisi Adapazarı Teşkilatı Üye Toplama Kampanyası Kapsamında Üye Standı Kurdu

Gelecek Partisi Adapazarı Teşkilatı Üye Toplama Kampanyası Kapsamında Üye Standı Kurdu

Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı tarafından, Bosna Caddesinde Halk Bankası karşısında üyelik standı kurarak yeni bir kampanya başlattı

Adapazarı Gelecek Partisi teşkilatı, Bosna Caddesinde üye standı açarak Gelecek Partisine üye kaydı yapmaya başladı.

Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı tarafından kurulan üyelik standına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kurulan stantta, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu. Seçimden seçime değil her zaman sahada olacaklarını ve aynı heyecan ile her daim çalışacaklarını söyleyen Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay, ” Gönüldaşlarımızı üye yapmaya devam ediyoruz. Bugün seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Vatandaşımızın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ve Gelecek Partisine olan sevgisi ve teveccühü ile karşılaşıyoruz. Kent merkezinde ve mahallelerde her gün sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizlerden destek ve tavsiye isteyen vatandaşlarımızı dinliyoruz.” dedi.

Albay ” Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak, Bosna Caddesinde Halk Bankası karşısında İlçe Binamızın önündeyiz. 04 Haziran 2022 gününe kadar tüm dostlarımızı ve hemşehrilerimizi bekliyoruz.”dedi.