Gelecek Partisi Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Gizem Yıldırım iktidara ağır eleştiriler

Gelecek Partisi Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Gizem Yıldırım iktidara ağır eleştiriler

Gelecek Partisi Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Gizem Yıldırım yaptığı açıklamada'' ANKARA KADIN KOLLARI BAŞKANI YILDIRIM:AKAN HER KADIN KANINDAN İKTİDAR SORUMLUDUR!'' açıklamasında bulundu

Gelecek Partisi Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Gizem Yıldırım, Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişinin ölü olarak bulunmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Bu cinayetin eski sevgili tarafından işlendiğine dikkat çeken Başkan Yıldırım:"Ölen her kadının sorumlusu iktidardır."dedi.


Bu cinayetin son kadın cinayeti olması temennisinde bulunan Başkan Yıldırım;" Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Polis ilk incelemesi sonucu Yavuz Selim Bektaş adlı saldırganın, eski kız arkadaşı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi. Yavuz Selim Bektaş'ın cebinde intihar notu olduğu belirlendi. Yani bir genç kızımız daha cani bir erkeğin kurbanı oldu. Hemen hemen her gün bir kadın ya sevgilisi, ya eski sevgilisi, ya eşi ya eski eşi ya da birinci derece yakınları tarafından katlediliyor.

Bunun yegane sebebi iktidarın kadınlarla ilgili "uygulayamadığı" politikadır. İktidar resmen kadın cinayetlerine susuyor. Cezaevine hapsedilince bu tür cinayetlerin biteceğini zannediyor. Kasten kadınların öldürülmesine susuyor. Herhangi bir kanun, sözleşme daha doğrusu sert bir politika uygulamıyor. Bu caniler de öldürür, iyi halden çıkarım, hapiste yatarım mantığıyla rahatça insan katlediyor. Her ne olursa olsun öldürülen her kadının sorumluluğu iktidara aittir. Her akan kanın suçlusu AKP iktidarıdır. Katledilen genç kızımız ve arkadaşına Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bu cinayetin artık son cinayet olmasını diliyorum"şeklinde konuştu.