Gelecek Partisi Sakarya Kadın Kollarından Esnaf Ziyareti

Gelecek Partisi Sakarya Kadın Kollarından Esnaf Ziyareti

Gelecek Partisi Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Sevinç Görmez öncülüğünde bir esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Sevinç Görmez yaptığı açıklamada ''Gelecek Partisi Sakarya Kadın Kolları teşkilatları olarak saha ziyaretlerimizi arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz'' ifadelerine yer verdi

Gelecek Partisi Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Sevinç Görmez öncülüğünde, Adapazarı ilçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu’nun da katılımıyla şehir merkezinde esnaf ziyareti yapıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamını ileten Sevinç Görmez esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Yapılan saha çalışmaları hakkında konuşan Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sevinç Görmez, " Gelecek Partisi Sakarya Kadın Kolları teşkilatları olarak saha ziyaretlerimizi arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Ziyaret ettiğimiz bütün esnaflarımıza partimize ve bizlere gösterdikleri ilgi, destek ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Görmez sözlerine şöyle devam etti; "Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun biz kadınlara verdiği sorumluluk ve güvenin farkındayız. Gelecek Partisi Sakarya İl ve İlçe Kadın Kolları olarak aralıksız esnafımız ve hemşehrilerimizle iç içeyiz. Sadece esnaf ziyaretleri yapmıyoruz. Sakarya'da her kesimine ulaşmayı hedefliyoruz. Gelecek Partisi Kadın Kolları İl ve İlçe teşkilatlarımız fedakar, gayretli ve güler yüzlü gönüllüleri ile Gelecek Partisinin başarılı çalışmalarında her daim öncü güç olacaktır” dedi.