Güldür Güldür’ün o skeci ‘sonunda’ yayınlandı, Bakan Nebati’den ilk yorum geldi

Güldür Güldür’ün o skeci ‘sonunda’ yayınlandı, Bakan Nebati’den ilk yorum geldi

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'da Bakan Nebati'yi konu edinen skeç yayınlandı. Nebati skeçle ilgili bir yorum yaptı

Günlerdir gündemde olan Nureddin Nebati skeçi sonunda yayınlandı. Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'daki skeç Bakan nebati tarafından da izlendi. Nebati ayrıca sosyal medya hesabından kısa bir paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Ancak bakanın ışıltı göndermesi olay oldu.

Tele1'in derlemesine göre; Güldür Güldür Show’un 305’inci bölümünde tanıtımda yer alan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin taklidinin yapıldığı skeç yayınlanmamıştı.

‘Sansür’ tartışmalarına neden olan o skeç 306. bölümde yayınlandı. Skeçte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Nebati’nin ekonomi üzerine konuşmalarından derlemelere yer verildi.

Skeçte Nebati’nin gündem olan “Gözlerime bakın ne görüyorsunuz?” sorusuna “Mazota zam görüyorum” ifadeleriyle yanıt verildi.

‘İZLEDİM, GÜLDÜM VE EĞLENDİM AMA GÖZLERİMDEKİ IŞILTIYI GÖREMEDİM’


Bakan Nebati Twitter hesabından skece ilişkin “Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim” yorumunda bulundu.