Mansur Yavaş'tan elektrik borcu olan vatandaşlara destek

Mansur Yavaş'tan elektrik borcu olan vatandaşlara destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 221 hanenin 141 milyon 624 bin 48 TL tutarındaki elektrik faturası borçlarının ödendiğini duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu işe yaramayan bir eylemle gündeme gelmişti. Bir hafta elektrik faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu elektriksiz yaşamıştı.

Ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşlara daha farklı bir destek sundu. Sözde Kılıçdaroğlu'nun gereksiz eylemindense adı Cumhurbaşkanı adayları arasında geçen Mansur Yavaş yüzlerce vatandaşın faturasını ödetti

Konuyla ilgili olarak Mansur Yavaş sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı

“Bayramda hiçbir ailemizin karanlıkta kalmaması için sosyal yardım alan ve elektriği kesik olan 221 hanemizin 141.624,48 TL tutarındaki elektrik borcunu ödedik. Hiçbir ev bayramını karanlıkta geçirmeyecek, biz buradayız.”

BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR

Mansur Yavaş, CHP'li belediye başkanları arasında en çok sevilen isimlerden biri. Mansur Yavaş anketlerde de ilk sıralarda yer alıyor.

İMAMOĞLU POLEMİK USTASI

Ekrem İmamoğlu, polemikleriyle ünlü olurken Mansur Yavaş ise gereksiz polemiklerden uzak duruyor. Bu da Mansur Yavaş'ın öne geçmesini sağlıyor

Kaynak: Milli Gazete