Meral Akşener iktidar olmaları durumunda İstanbul havalimanın adını değiştireceklerini söyledi

Meral Akşener iktidar olmaları durumunda İstanbul havalimanın adını değiştireceklerini söyledi

Meral Akşener, İstanbul yeni havalimanının adının iktidar olmaları durumunda ''Mustafa Kemal Atatürk'' havalimanı olacağını duyurdu

Halk TV canlı yayınına konuk olan İYİ Parti lideri Meral Akşener iktidarı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Meral Akşener ayrıca Halk TV yayınında yıkımına başlanan Atatürk havalimanı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener'in Halk TV'de konuyla ilgili açıklaması şu şekilde oldu.

"Atatürk Havalimanı'nın kapladığı alan bin 178 hektar, değeri 3.8 milyar dolar. Şu anda çalışıyor olsaydı 15 bin kişilik iş gücü sağlayacaktı. İstanbul deprem bölgesi. Avrupa ülkelerinde şehir merkezlerinde daha küçük havalimanları var.

RANT İÇİN YIKIMA BAŞLADILAR

Havalimanı tarifinden çıkarılmak üzere bir millet bahçesi konuluyor. AVM ve ranta açılıyor yani. Uyarıyorum. İYİ Parti iktidarında buranın kırılmasında imza atan, buranın kırılması için görev alan, talimatı veren her kim varsa hesap sorulacak. 1 yıllık süreç içerisinde böyle hızlı bir iş yapılmaya karışılıyor, buraya dokunulmaması gerekiyor. İstanbul Havalimanı'nın adını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı yapacağız."