Nevşin Mengü bir anket yaptı neye uğradığını kendi de şaşırdı

Nevşin Mengü bir anket yaptı neye uğradığını kendi de şaşırdı

Gazeteci Nevşin Mengü sosyal medyadan yaptığı anketle neye uğradığını şaşırdı. Anketin sonuçları özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nu da çok üzecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödemediği için elektrikleri kesildi. Kılıçdaroğlu bir hafta faturasını ödemeyecek. Bu girişim büyük dikkat çekerken MHP genel merkezi onlarca Kandil göndererek Kılıçdaroğlu'na ağır bir gönderme yaptı.

Kılıçdaroğlu ise o kandilleri CHP genel merkezinde sergiledi.

Ancak en çok merak edilen Kılıçdaroğlu'nun bu tutumunun destek görüp görmeyeceğiydi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen sözde muhalif gazeteci Nevşin Mengü'de sosyal medya hesabından bir anket yaptı. Yaptığı anketin sonuçları hem Nevşin'i hem CHP Genel merkezini tir tir titretecek türden oldu.

Yenişafak'ın geçtiği habere göre; CHP liderinin elektrik protestosunun tartışmaları sürerken, gazeteci Nevşin Mengü de Kılıçdaroğlu'na vatandaşın destek verip vermediğiyle ilgili Twitter'da bir anket başlattı.


Gazeteci Nevşin Mengü'nün sosyal medyada yaptığı ankette "Kemal Kılıçdaroğlu zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi. Siz de bu eyleme katılır mısınız?#Bende Ödemiyorum der misiniz?" sorusu soruldu.

YÜZDE 76,6 KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERMEDİ


294 bin 440 kullanıcının oy verdiği anket sonuçlarına göre yüzde 76,6'lık kesim CHP liderine destek vermeyeceğini belirtti. Yüzde 22,4'lük kesim ise protestoya katılabileceğini ifade etti.

BAYKAL'IN KIZI DA ELEŞTİRDİ

Öte yandan eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı da sert sözlerle Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözde bu eylemini eleştirdi ve bu tür eylemlerin iktidara yaradığını belirtti.