Önce Fatih Portakal şimdi de Selçuk Tepeli! FOX TV'de yeni kriz

Önce Fatih Portakal şimdi de Selçuk Tepeli! FOX TV'de yeni kriz

FOX TV'de Selçuk Tepeli'de kanala Fatih Portakal gibi ceza getirmeye başladı..

Ekranların en çok izlenen ana haber sunucusuydu. Çok sayıda siyasi isimden daha fazla ilgi görüyor ve yorumları büyük ses getiriyordu. Kısa sürede hedef oldu. Gazetelerin manşetlerinden üstelik. Hakkında soruşturmalar bile başlatıldığını gördük.

Fatih Portakal işte bu baskılara dayanamadı ve istifa etti. En çokta FOX TV'ye peş peşe kesilen cezalardan yılmıştı biraz.. Yerine Selçuk Tepeli geldi.. Gözümüz aydın Selçuk Tepeli'de hoşlarına giden türde yayınlar yapmadı. Gelene ağam gidene paşam deseydi belki hedef alınmazdı. Sorguladı. Eleştirdi. Ve geçtiğimiz günlerde de tarlasını ekemeyen çiftçilerin haberine sinirlenip bardak fırlattı. İşte o bardağın cezası belli oldu. Kanala çok ağır bir ceza kesildi. Hem de üst sınırdan..

Ne oldu şimdi? O ceza kesilince domatesin fiyatı ucuzladı mı? Çiftçiler tarlalarını daha büyük bir keyifle mi ekmeye başladı? Değişen ne oldu? Hiç bir şey olmadı elbette.. Selçuk Tepeli'ye kesilen bu ceza FOX TV'nin ilk kez yaşadığı bir şey değil. Bu cezalar belki ilerleyen dönemde artabilir de... Ancak bir gerçek var ki Fatih Portakal olayında olduğu gibi Selçuk Tepeli pek gidecek görünmüyor. Çünkü Fatih Portakal'dan çok daha gözü kara çıktı. Anlaşılan hiç susmaya da niyeti yok. En azından son yayınlarından bu gayet iyi anlaşılıyor.

Boldhaber.com