Selçuk Tepeli FOX TV'ye veda ediyor! Geri döneceği tarihte belli oldu

Selçuk Tepeli FOX TV'ye veda ediyor! Geri döneceği tarihte belli oldu

Haziran ayında FOX TV Ana haber sezon finali yapacak. Selçuk Tepeli'de ekrana kısa bir süreliğine veda ediyor

Geçtiğimiz günlerde bardak fırlatmasıyla gündeme gelen Selçuk Tepeli'nin Haziran ayında ekran arası vereceği öğrenildi. Selçuk Tepeli son dönemde ekranların en çok izlenen ana haber sunucularından biri.

FOX TV Ana haber her yıl olduğu gibi bu yılda sezon finali yapacak. Selçuk Tepeli ile birlikte İsmail Küçükkaya da yaz tatiline çıkacak.

Her iki isim de Eylül Ayında tekrar FOX TV Ana haber bültenini sunmaya başlayacaklar.

1 YIL ÖNCE GELDİ

Selçuk Tepeli göreve 1 yıl önce gelmişti. Gazeteci Fatih Portakal'ın istifasının ardından FOX TV Ana haber bültenini sunmaya başlayan Selçuk Tepeli yaklaşık 1 yıldır başarılı bir performansla FOX TV Ana haberi sunuyor.

Selçuk Tepeli'nin geçtiğimiz günlerde kanal tarafından kovulduğu öne sürülmüş ancak bu iddialar kanal tarafından doğrulanmamıştı.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

Selçuk Tepeli hakkında Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan bir haberde şu detaylara yer veriliyor.

Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliğini yapan Tepeli, Habertürk TV'de genel yayın yönetmenliği yaptı ayrı. Ceyda Karan'la Eksen adlı programı ve Gün Başlıyor adlı programı sundu. Selçuk Tepeli, 2020 yılında ise Fatih Portakal'ın görevinden ayrılması üzerine FOX Ana Haber sunuculuğuna getirildi.