Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun skandal iddialarına ilk tepki

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun skandal iddialarına ilk tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun Emniyet Teşkilatıyla ilgili suçlamalarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Jandarma ve Emniyet hakkındaki iddialarına büyük tepki yağdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu. Ayrıca Emniyet ve Jandarma'dan da Kılıçdaroğlu'na hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

"Kılıçdaroğlu'nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor." diyen Bakan Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yakışmadı"


"Aslı Baykal'ın istifasını hazmediği açık. Eşkıya takımının Yalova Mahkemesi baskını, ortalığa dökülen PKK, FETÖ, DHKP-C ittifakı, kayıp 8 saati, belediye yolsuzluklarını bunları örtmek için Türkiye Cumhuriyeti Devleti polisine, jandarmasına ve askerine 'uyuşturucu parasıyla cari açığı kapatıyorlar' iftirasını atması elbette ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir vatandaşına yakışmadı bırakın Genel Başkanlığı'nı..

"Suç duyurusunda bulunuyoruz, tazminat davası açıyoruz"
1: Hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz

2: Tazminat davası açıyoruz, hem şahsımız hem de kurumlarımız adına.

3: Eğer bu attığın iftiranın bir kuruşunu ispat etmezsen namertsin. Tabii namertliğin elbette ki kendisi açısından bir değeri varsa..

"İftiralarını yanına bırakmayacağız"
Anlaşılan o ki; Kılıçdaroğlu Türkiye Yüzyılı, Türkiye'nin arabası Togg'u, Türkiye'nin başarılarını heralde bu yıllardır uluslararası istihbarat örgütlerinin hemen hemen her dönem attığı iftiraları ve yalanları tekrar Türkiye'ye atarak gündemi değiştireceğini zannediyor..

Ama, yakanı bırakmayacağız! Yalanlarını yanına bırakmayacağız! İftiralarını yanına bırakmayacağız!"