Soylu'nun yerine hazırlanan bakan! Kulisleri sallayan iddia

Soylu'nun yerine hazırlanan bakan! Kulisleri sallayan iddia

TV5 ekranlarında yayınlanan Ankara Bürosu programına katılan gazeteci Bünyamin Gezer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yerine geçecek isim hakkında bilgiler verdi.

Gazeteci Bünyamin Gezer, TV5 ekranlarında yayınlanan Ankara Bürosu programına katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevden alınacağı iddiaları hakkında konuşan Gezer, daha önce Devlet Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvanlık Bakanlığı görevlerini üstlenen Faruk Çelik'in İçişleri Bakanlığı'na hazırlandığını öne sürdü.

Gezer, ''Sayın Faruk Çelik ile görüşülmüş ve İçişleri Bakanlığı'na hazırlanıyor. Yakın ekibi tarafından söylenen de Faruk Çelik'in bugün, yarın İçişleri Bakanlığı'na getirileceği konuşuluyor'' ifadelerini kullandı.

HADİ ÖZIŞIK'IN AÇIKLAMALARI DA GÜNDEM OLDU

Gezer ayrıca Hadi Özışık'ın Süleyman Soylu'ya ilişkin 'Erdoğan cumhurbaşkanı seçilince görevi bırakacak' iddiasına ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ŞAMİL TAYYAR NE DEMİŞTİ?

Öte yandan basında yer alan Hadi Özışık'ın iddialarıyla ilgili AKP yöneticisi Şamil Tayyar'da dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu.

Şamil Tayyar sosyal medya hesabından şunları yazmıştı

Tayyar, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Soylu Bakanımız işini iyi yapan, başarılı, kamuoyu algısı çok yüksek biri. Siyasette bu durum, çoğu kez fitne kaynağıdır. Özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler" ifadelerini kullandı.