Tanju Özcan'ın CHP'den ayrılarak Zafer Partisi'ne geçeceği öne sürülüyor

Tanju Özcan'ın CHP'den ayrılarak Zafer Partisi'ne geçeceği öne sürülüyor

Zafer Partisi'ne CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katılacağı öne sürüldü. İddia sahibi Barış Yarkadaş

Son dönemde göçmen karşıtı politikalarıyla dikkat çeken Zafer Partisi gündemden düşmüyor. Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi'ne önümüzdeki günlerde bazı önemli katılımların olacağı öne sürülüyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da göçmen karşıtı politikalarıyla biliniyor. Hal böyle olunca Zafer Partisi saflarında Tanju Özcan'ın da yer alması isteniyor.

Bu konuyla ilgili eski CHP milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Barış Yarkadaş, Korkusuz gazetesindeki köşesinde şunları yazdı...

"Zafer Partisi, göçmen ve sığınmacılar üzerinden yaptığı çıkışı, ‘ekonomi alanında sunacağı parti programı’yla güçlendirmeyi düşünüyor. Partilerine yönelik dile getirilen “Göçmen karşıtlığı dışında bir politikaları yok” söylemini boşa çıkarmak isteyen kurmaylar, kendi deyimleriyle ‘esaslı bir program’ üzerinde çalışıyor.

Genel Başkan Ümit Özdağ’ın önümüzdeki günlerde bu programı açıklayacağı ve farklı kesimlere ulaşmaya çalışacağı belirtiliyor. Zafer Partisi bu arada yeni kadroları bünyesine katma çalışması yürütüyor. Öncelikli olarak istedikleri ilk siyasetçi ise CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan… Özcan’ın söylemleri ile tam uyum içinde olduklarını söyleyen Zafer Partililer, CHP’li Özcan’ın da kendilerine sıcak yaklaştığını ve partilerinin saflarına katılmasını beklediklerini söylüyorlar.

Bu tür söylemler dile getiriliyorsa, belli ki bazı temaslar da olmuştur… Bu temasların nereye evrileceğini hep birlikte göreceğiz…"