Temel Karamollaoğlu: Erbakan Hakkındaki Sözleriyle Milli Görüş Tabanını Kızdırdı

Temel Karamollaoğlu: Erbakan Hakkındaki Sözleriyle Milli Görüş Tabanını Kızdırdı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Milli Görüş tabanında tartışma yaratacak Erbakan açıklamasında bulundu.

CHP'nin kurduğu Millet İttifakı ile birlikte hareket eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tartışma yaratacak açıklamalara imza attı. Merhum Başbakan ve Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na Milli Görüş tabanından tepki yağdı.

En Son Haber'in haberine göre; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erbakan'ın hayatta olması durumunda CHP ile birlikte hareket edebileceğini öne sürdü.

Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in son konuğu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu oldu.

Temel Karamollaoğlu, Fatih Atik'in soruları üzerlne siyaset ve ekonomi gündemine yönelik dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

Fatih Atik ilerleyen dakikalarda ise Karamollaoğlu'na, Necmettin Erbakan'ın hayatta olması durumunda CHP ile birlikte olup olmayacağını sordu.

"KESİNLİKLE CHP'YLE OLURDU"


Soruya net ifadelerle yanıt veren Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu. Bugün bizim güttüğümüz politikaları belki de çok ileri bir noktada gündeme getirirdi.