Whatsapp ücretli oluyor! Bazı özellikler artık ücrete tabi olacak

Whatsapp ücretli oluyor! Bazı özellikler artık ücrete tabi olacak

Mobil uygulama devi Whatsapp ücretli olacak iddialarında yeni perde. Bazı özelliklerin ücretli olması için Whatsapp harekete geçiyor

Mobil uygulama devi Whatsapp hakkında medyada dikkat çeken bir haber dolaşıma sokuldu. Bazı özelliklerin Whatsapp üzerinde artık ücretli olacağı öğrenildi. Herkes hangi özelliklerin ücretli olacağını merak ediyor.

Sol Meydan'da yer alan habere göre; Uzun bir süredir Whatsapp uygulamasında bazı özelliklerin ücretli olacağına yönelik söylentiler vardı. Bu söylentilerin doğru olduğu gelen son haberle ortaya çıktı.

TV100'de yer alan habere göre; Whatsapp uygulamasında ücretli olacak özellikler de belli oldu. Dünyanın en çok kullanılan uygulaması olan WhatsApp dört yeni özellik geliyor. Bunlar hızlı tepkli mesajları, sohbete katılımcı sayısında yükseltme, son görülme özelliğinin geliştirilmesi ve son olarak da ücretli uygulama. Ücretli olan bölüm daha çok işletmeleri ilgilendiriyor.


Whatsapp işletme hesabını kullanacaklar için artık ücretli oluyor. Ücretli uygulamada Menü paylaşımı, sipariş alma, rezervasyon alma, rezervasyon iptali, teslimat bilgileri, sipariş detaylarına ulaşma gibi pek çok farklı hizmet WhatsApp için geliyor.

WhatsApp, işletmeler için ücretli hale gelecek. Menü paylaşımı, sipariş alma, rezervasyon alma, rezervasyon iptali, teslimat bilgileri, sipariş detaylarına ulaşma gibi pek çok farklı hizmet WhatsApp için geliyor. Bu hizmetlerin tamamını da ücretsiz kullanıma sunmayacak olan WhatsApp, sıradan kullanıcılar için herhangi bir işlem ücreti almayacak. WhatsApp’ın ücretli sürümünü kullanmak isteyenler sadece işletme sahipleri olacak. Bireysel kullanıcıları etkilemeyecek olan bu güncelleme, işletmelerin işlerini büyütmelerine yardımcı olacak.

Kullanıcıların bu karara nasıl bir tepki vereceği şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

Kaynak: TV100 - Sol Meydan