WhatsApp'ta sizi engelleyenlerin engelini kaldırmak bu teknikle çok basit

WhatsApp'ta sizi engelleyenlerin engelini kaldırmak bu teknikle çok basit

Son dönemde WhatsApp'ta bilinmeyen bazı özellikler dikkat çekiyor. Eğer sizde WhatsApp'ta biri tarafından engellendiyseniz bu tekniği uygulayın

Teknoloji sitelerinde hemen hemen her gün yeni bir bilgi paylaşılmakta. Paylaşılan son içerik WhatsApp uygulamasıyla ilgili oldu. Bu bilgiler bazı WhatsApp kullanıcılarının gerçekten canını sıkacak türden..

Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan WhatsApp son dönemde bazı açıklarıyla gündemden düşmüyor. Son açık WhatsApp üzerinde engel özelliğini sıkça kullanan kişilerin canını sıkacak türden oldu. Öyle ki artık engellediğiniz biri çok basit iki teknikle bu engeli kaldırabilecek.

WhatsApp uygulaması üzerinde en can sıkıcı özelliklerden biri de engelleme özelliği. Bazen durduk yerde bir dostunuz arkadaşınız yada sevgiliniz sizi engelleyebilir. Engeli kaldırmanın bir yolu olmadığı sanılıyordu.

Ancak WhatsApp uygulaması üzerinde kimsenin pekte bilmediği bir açık bulundu. Sosyal medyada oldukça popüler olan o açık çok sayıda kişi tarafından denendi ve sonuç başarılı oldu.

TGRThaber.com.tr tarafından paylaşılan bir içerikte; WhatsApp üzerindeki engeli kaldırmanın yöntemlerinden bahsedildi. İşte herkesin WhatsApp üzerindeki engeli kaldırmakla ilgili bilmesi gereken her şey.

WHATSAPP'TA BENİ ENGELLEYENİN ENGELİNİ NASIL KALDIRABİLİRİM?


WhatsApp engel kaldırma hilesi için tek yapmanız gereken uygulamaya üyeliğinizi sonlandırmak. Yani WhatsApp hesabınızı kalıcı olarak silip bir süre beklemeniz lazım. Bunu yapmak için ise Ayarlar > Hesap > Hesabımı Sil sekmelerini sırasıyla ziyaret ederek gereken adımları tamamlamalısınız.


Anlık mesajlaşma uygulamasındaki hesabınızı silerseniz tüm gruplardan otomatik olarak silineceksiniz, bütün mesajlaşmalarınız da aynı şekilde silinecek. Bu nedenle önemli gruplar varsa doğru bir karar verdiğinizden emin olmalısınız. Önemli mesajlarınızı ise hesabınızı silmeden önce diğer platformlara kaydetmenizde fayda var.


WhatsApp hesabınızı sildikten, yani üyeliğinizi kapattıktan sonra en az 1 saat beklemeniz gerekiyor. Daha sonra uygulamayı kaldırdıysanız yeniden yükleyin ve yeni bir hesap açın. Artık engellendiğiniz kullanıcıya yeniden mesaj atabileceksiniz.


'WhatsApp uygulamasında birinin beni engellemesini nasıl kaldırırım?' ve 'WhatsApp engel kaldırma hilesi' başlıkları arama motorlarında kullanıcılar tarafından hayli aranıyor. İki yöntemle karşı tarafın telefonundan engelimizi kaldırabileceğimizi söylemiştik. İlk yöntemi açıkladık; WhatsApp üyeliğimizi sonlandırmak. İkincisi ise şu şekilde;


İkinci yöntem ise daha yorucu olabilir. Sizi engelleyen kişi ile ortak bir arkadaşınız varsa ondan ikinizi bir gruba eklemesini rica edebilirsiniz. Böylece engellendiğiniz kişi ile aynı grupta olacak ve söylemek istediklerinizi karşı tarafa iletebileceksiniz.

İşte WhatsApp uygulaması üzerinden engel kaldırmak bu kadar kolay!