Whatsapp'tan bu iyi oldu dedirten bir özellik daha

Whatsapp'tan bu iyi oldu dedirten bir özellik daha

Dünya genelinde 1 milyarı aşkın kullanıcısı bulunan mobil uygulama devi Whatsapp'tan cep telefonu kullanıcılarını sevindirecek yeni bir özellik daha geldi

Whatsapp kurulduğu günden bugüne bir çok kolaylık getirdi hayatımıza.. Akıllı telefonların icat edilmesiyle birlikte belki de en iyi icat edilen şeylerin başında Whatsapp geliyor.

Günümüzde Whatsapp artık herkesin çokça kullandığı bir uygulama. Fotoğraf gönderiyoruz, mesajlaşıyoruz, sesli görüşme yapıyor ve görüntülü konuşabiliyoruz.

Aynı zamanda da Whatsapp üzerinden dosya gönderebilmekte mümkün. Kısacası Whatsapp hayatımız için büyük bir kolaylık.

Whatsapp uygulaması peş peşe bazı yeni özellikler ekleyerek sektördeki liderliğini korumak istiyor.

KULLANICILARI SEVİNDİRECEK YENİ ÖZELLİKLER

Whatsapp uygulaması üzerinde kullanıcıları sevindirecek yeni bir özellik daha geliyor. Bilindiği gibi çok sayıda kişi dosyalarını artık Whatsapp üzerinden gönderiyor. Daha çok Whatsapp uygulamasını dosya göndermek için kullanan kişiler bu özelliğe çok sevinecekler.

Whatsapp tarafından uygulamaya sokulan özellik neler getiriyor? Whatsapp uygulaması üzerinden dosya gönderirken hangi uyarı verilecek? İşte mobil uygulama devi Whatsapp tarafından devreye alınmış olan son özelliğe ilişkin tüm bilgiler.

Shift Delete'in haberine göre, WhatsApp’a gelecek özellikleri önceden bildiren WABetaInfo, mesajlaşma uygulamasıyla bir dosya paylaşırken tahmini varış süresi gösterileceğini söyledi. Bu özellik sayesinde gönderen kişi, dosyanın kaç saniye / dakika içinde karşı tarafa iletileceğini görebilecek. Bu süre internet bağlantısının kalitesine göre değişecek.