Yavuz Ağıralioğlu BBP'ye mi geçiyor?

Yavuz Ağıralioğlu BBP'ye mi geçiyor?

Meral Akşener tarafından görevinden alınan Yavuz Ağıralioğlu'nun İyi Parti'den ayrılarak BBP'ye geçeceği öne sürüldü

İyi Parti yönetiminde görev değişikliği yaşandı. CHP'yi son günlerde eleştiren Yavuz Ağıralioğlu görevden alındı.

Bu durum İyi Parti içerisindeki ülkücü seçmeni kızdırdı.

İddialara göre Yavuz Ağıralioğlu İyi Parti'den ayrılacak.

İddiayı ortaya atan isim ise Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş.. Barış Yarkadaş'a göre Yavuz Ağıralioğlu çok yakında İyi Parti'den ayrılarak BBP'ye geçecek ve partinin genel başkanı olacak.

İddialara henüz Yavuz Ağıralioğlu ise bir yanıt vermiş değil. Ancak yaşanan bu görevden almanın İyi Parti'de büyük bir kriz yarattığı kesin.

Barış Yarkadaş, Yavuz Ağıralioğlu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Ankara kulislerinde özellikle muhafazakar çevrelerde Yavuz Ağıralioğlu için "Acaba BBP'ye genel başkan olsa daha mı iyi olur, kendini daha iyi mi ifade eder? BBP'yi ayağa kaldırabilir mi?" şeklinde bir arayış vardı. Meral Akşener de bu duyduklarından rahatsız oldu. Son dönemde CHP'ye yönelik eleştirilerini de artırmış, Kılıçdaroğlu da ona cevap verilmemesini istemişti... Sanırım Kılıçdaroğlu ile Akşener bu konuyu konuşup hallettiler."

YAVUZ AĞIRALİOĞLU GÖREVDEN ALINDIKTAN SONRA İLK KEZ KONUŞTU


Posta gazetesi yazarı Murat Çelik de Yavuz Ağıralioğlu’nun görevden alınması sonrası kendisi ile mesajlaştığını belirterek aralarında geçen konuşmayı bugünkü köşesinde şu şekilde paylaştı:

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nu aradım dün öğleden sonra. Cevap vermeyince WhatsApp’tan mesaj gönderdim. Görevden alınması hakkındaki görüşünü almak istediğimi yazdım. Gündemdeki politikacının ilk cevabı bir kelime oldu: “Sükûnet.” Sonra da ekledi: “İzlemek lâzım.” “Bu bir kırgınlık mesajı sanırım” diye yazdım ben de bunun üzerine.

Ve sordum: “İYİ Parti’nin sizi CHP ve HDP’ye kurban verdiği şeklindeki değerlendirmelere katılıyor musunuz peki?” Yavuz Ağıralioğlu’nun yanıtı bu defa iki kelime oldu: “Allah kerimdir.” İYİ Partili Ağıralioğlu ile WhatsApp yazışmamız bu kadar. Yorum sizin…