Yeni bir ittifak iddiası! Kafaları karıştıran Ümit Özdağ açıklaması

Yeni bir ittifak iddiası! Kafaları karıştıran Ümit Özdağ açıklaması

Zafer Partisi son dönemde gündemden düşmezken yeni bir ittifak iddiası ortaya atıldı. Yeni ittifak hangi partiler arasında olacak?

Son bir kaç gündür siyasetin gündeminden Ümit Özdağ düşmüyor. 1 Aydır Ümit Özdağ gündemi belirliyor. Özellikle sosyal medya üzerinde oldukça aktif olan Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi'nin başka bir partiyle ittifak yapmak üzere olduğu öne sürüldü.

Cumhuriyet gazetesi tarafından yayınlanan haberde Ümit Özdağ'ın ittifak yapmayı planladığı partiye de yer verildi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile üçüncü ittifak iddiaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı polemikle gündem olan Özdağ için dikkat çeken ifadeler kullanan Adalet Partisi lideri Öz, yeni ittifak için açık kapı bıraktı.

ÜMİT ÖZDAĞ'A 'İTTİFAK' MESAJI


Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Özdağ'ın son günlerdeki duruşu ve tavrından övgüyle bahseden Öz, "Ümit Özdağ’ın milliyetçiliği Atatürk milliyetçiliğine yaklaşmıştır ve bu bize yakın gelmektedir" diyerek 3. ittifak içim mesaj verdi.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ


Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı ile ilgili de konuşan Öz, “Kemal Kılıçdaroğlu ittifakı altı parti ile sınırlandırmamalıydı. Dilinden Atatürk ve Cumhuriyeti düşürmeyen tüm partileri küçük büyük bakmaksızın toplamalıydı." dedi.