Yıllarca Müge Anlı'nın yanındaydı... Arif Verimli'den şaşırtan itiraf!

Yıllarca Müge Anlı'nın yanındaydı... Arif Verimli'den şaşırtan itiraf!

Yıllarca ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ekranda olan Arif Verimli yine gündem olacak bir çıkış yaptı..

Televizyon ekranlarının en sevilen isimlerinden biri olan Arif Verimli bomba etkisi yaratacak bir çıkışla gündem olmayı başardı. Arif Verimli yine son çıkışıyla olay oldu.

MHP'li vekilin Melis Sezen hakkındaki paylaşımına tepkiler gelmeye devam ediyor. Yıllarca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaptığı yorumlarla gündemden düşmeyen Arif Verimli sosyal medyada da çıkışlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Arif Verimli, gündemdeki Melis Sezen tartışmasına değindi ve dikkat çeken bir çıkış yaptı.

TV100'de yer alan habere göre; Oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz Aralık ayında katıldığı Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vuran dekolteli beyaz elbisesiyle gecede adeta parlamıştı.

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon kanalındaki tartışma programında Sezen'in kıyafetini eleştirmiş ve bunun suç olduğunu söylemişti.

Eski vekile tepkiler yağarken Müge Anlı'nın programında uzun yıllar yer alan Prof. Dr Arif Verimli'den de çarpıcı bir paylaşım geldi. Arif Verimli, "Ben bir kadının göğsünü yarı çıplak değil çıplak görsem de çeviririm başımı yoluma giderim" dedi.

Arif Verimli'nin gündem olan açıklaması şu şekilde

arif-isbd.png

Arif Verimli'nin yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken MHP'li siyasetçinin nasıl bir yanıt vereceği büyük merak konusu oldu.